Julens dronning?

Innerst inne bærer vi jenter på en liten drøm, en drøm om å få være juleselskapets dronning en eneste gang. Barnslig kanskje, men en deilig og vakker tanke. Men er det egentlig umulig? Vi bestemte oss for å teste og ble med Therese Husby til Tango Arkaden for å se hva litt stylingunderverker kan gjøre.

– Du er alltid i trygge hender når du går til Tango, sier Therese, de utfordrer deg som kunde, har alltid gode forslag, jeg føler meg så fin hver gang, smiler hun. Da vi kommer til salongen møter vi frisør Anita Overå, hun plasserer Therese rett i stolen, her skal det jobbes. – Vi starter alltid med en konsultasjon, forklarer Anita, vi snakker om hår og make up, spør kunden og gir våre råd og tips. – Vi er aldri redd for å si hva vi mener, det er jo faget vårt, fortsetter Anita entusiastisk.

skien-by-tango-frisor-arkaden-makeover-1
skien-by-tango-frisor-arkaden-makeover-2

Therese skal få en full ”makeover” Vi er skikkelig spent på hva som nå skal skje med de lange lyse lokkene. – Jeg vil klippe ”high curtains” sier Anita, det er en form for lugg som vil ramme inn ansiktet på en flott måte, så ønsker jeg å legge inn litt farge, trendfargen ”Rose” vil bli perfekt, forteller Anita mens hendene jobber iherdig. Målet for denne stylingen er Hollywood look, det er store, myke krøller som lages med fønbørste eller ruller, veldig populært og anvendelig.

skien-by-tango-frisor-arkaden-klipping
skien-by-tango-frisor-arkaden-makeover-3
skien-by-tango-frisor-arkaden-makeover-8

Vi begynner å øyne en dronning inni der. – Superfint sier Therese selv, naturlig og flott, dette likte jeg veldig godt.
Litt make up på toppen og vips er hun klar for fest. – Men når vi først er i gang må vi se et oppsett også sier Anita ivrig, Therese setter seg igjen i stolen, nå kommer virkelig festfrisyren. Skal vi få se nattens dronning?

– Jeg vil lage en ”Frost” inspirert frisyre forklarer Anita, det gjøres ved å flette og tvinne håret. Dette er et oppsett som kan gjøres både romantisk og rocka, egentlig kan den tilpasses alle anledninger, fortsetter hun mens frisyren tar form. I dag blir det litt romantisk. – Ferdig, sier Anita med et fornøyd smil, Therese det samme. Vi er ikke i tvil, her sitter denne kveldens Dronning. Det er mulig med andre ord.

skien-by-tango-frisor-arkaden-krolling
skien-by-tango-frisor-arkaden-makeover-6
skien-by-tango-frisor-arkaden-makeover-7

Tango Arkaden har sterkt fokus på kompetanse hos alle sine ansatte. Det har også gitt resultater. Salongen har blitt kåret til årets salong både i 2015 og 1016, de fikk prisen for årets lærling og daglig leder i salongen, Helene Tjønntveit vant gull i årets National Trend Vision Awards, klassen for Creative Vision. Velkommen til Tango Arkaden!

skien-by-tango-frisor-arkaden-makeover-5