Torsdagsøl hos Lundetangen

Det er torsdags kveld. En gjeng med leger og psykologer er samlet på Lundetangen for å drikke god øl og hygge seg sammen.

“Dette har i flere år vært et fast møtested for yngre leger. Det begynte med en gruppe turnusleger som hadde torsdagspilsen sin her hver uke” sier Sigurd. “Så utvidet det seg til å bli flere leger og nå også psykologer.” I tillegg til ukentlig hangout på Lundetangen arrangerer de også to årlige turer til Skagen og Gaustadblikk.

skien-by-torsdagsol-hos-lundetangen-leger-prater

Hvorfor akkurat Lundetangen?
“Vi deltok på quiz på Bar tidligere, men vi ønsket oss et roligere sted hvor man får pratet litt mer. Det er også bra utvalg av øl her.”

Rundt bordet har de forskjellige preferanser, men “Jimmy Red” er en øl det går mye av. “Det er lokalt brygget fra Veholt bryggeri i Skien,” opplyser Sigurd. “Vi drakk opp siste rest nå, så vi må snart gå over til noe annet.”

skien-by-torsdagsol-hos-lundetangen-leger

De forteller at Jan Eggum også har crashet torsdagspilsen ved et par anledninger. “Han spilte konsert her en kveld, og synes vel vi var en artig gjeng. Så etter det har det hendt han har stukket innom om han har spilt en konsert i nærheten. Vi har hatt mange dype samtaler med han,” gliser et par av gutta.