I kundens tjeneste

I starten hadde de skomaker i butikken og rendyrket skofaget. Nå er de opptatt av å skape en moderne butikk ved å lytte til kunden, og kundene vil ha mer enn bare sko.

14. oktober 1986 åpnet Ann Elin Løchen skobutikken Comanche Sko i sentrum. Erfaring hadde hun etter flere år på Bakken skofabrikk. Butikken ble åpnet i gamle H&M-gården midt i gågata. Fokuset var selvsagt på sko og salg, men de skilte seg ut ved å ha en helt egen skomaker. – Vi ville at kundene skulle oppfatte oss som faglig flinke, seriøse og en butikk med kvalitet, mimrer Marianne. Konseptet ble en suksess. Nå snakker vi ikke lengre om én butikk, men sju i tallet, og den familieeide kjeden har skiftet navn til Trend Sko. Men, sier Marianne med trykk, – vekst og flere butikker har ikke endret ved grunnidéen. Oppskriften er fortsatt den samme. – Vi har alltid fokus på kundene, på kvalitet, kundetilfredshet og å ikke styres av andre. – Vi vil skape vårt eget! sier hun.

Inne i butikken møter vi også en smilende og engasjert Beate Kaupang, hun har jobbet i butikken i 26 år, hvorav 23 av dem som daglig leder. – Vi har mange bevisste kunder som vet at vi har gode merkevarer du ikke finner andre steder. Det er ikke som hos kjedene der sortimentet er det samme overalt, forsikrer Beate oss om. Da Skien By var på besøk hadde hun nettopp gjort seg ferdig med en kunde som slet med såre ben og trengte hjelp, da er det godt å få snakke med noen med lang erfaring. – Ja, jeg har jobbet her lenge – noen kaller meg bare sko-Beate, ler hun.

skien-by-trend-sko-hansker-skinn-ny
skien-by-trend-sko-jentene-ny

Butikken ligger i store og fine lokaler i første etasje på Arkaden, med kort vei til gaten og torget. Hovedfokus er sko til kvinner, men du finner også et godt utvalg sko til menn og barn samt diverse tilbehør i gode kvaliteter. Beate viser frem noen av butikkens merkevarer; Gabor, Högl, Via Vai, Unisa, og Ecco. Lekkert og komfortabelt. – Vi vil finne det som passer den enkelte, sier Beate med entusiasme.

skien-by-trend-sko-lue-vanter
skien-by-trend-sko-stovletter

Vi lurer litt på navnet Trend Sko, og med et smil forteller Beate at de er opptatt av trender, og stolt får vi se butikkens nysatsing; en helt egen veske- og reiseutstyrsavdeling. – Dette er unikt for Skien sentrum, kjempegøy både for oss og kundene, smiler Beate. – Nå kan alle reiseglade komme hit så finner vi det perfekte koffertfølge!