Frisøren med det «lille ekstra»

I fjerde etasje, i bygget ved innkjørselen til Klosterøya holder Truls og Trine Hårsenter hus, en frisør litt utenom det vanlige. Vi merker det med en gang vi kommer inn. Her er det lagt vekt på ro, diskresjon og god personlig service. Alle de fire frisørene har egne rom hvor kundene får sitte helt i fred og nyte dagens hårservice. Truls og Trine er tvillinger.

skien-by-truls-trine-extension

De er vokst opp i en frisørfamilie så det var naturlig å fortsette på samme vei. I dag eies salongen av Truls og medfrisør Hilde. Det er Truls og Hilde som også møter oss og de forteller ivrig om salongen de er så stolte av. – Vi er ikke bare en vanlig frisørsalong begynner Truls. Vi driver også stort innen parykker, hårdeler, hårextension og hodeplagg, mesteparten til kunder som har forskjellige grader av hårtap.

Folk går ut herfra med ny selvtillit

De har bred erfaring, det er nemlig snart 20 år siden de startet å jobbe med alternativt hår. – Vi kom nettopp hjem fra USA hvor vi ble oppdatert på siste nytt innen parykker og hårdeler. Vi skal alltid levere det siste både innen kunnskap og produkter, sier Hilde. Merket de fører er amerikansk og går for å være et av de aller beste i verden. Produktene i salongen er laget av ekte hår eller syntetisk hår, alt av topp kvalitet. – Vi finner frem til den riktige type hårerstatning for hver enkelt kunde. Alt etter hvor aktive de er, hvor ofte de ønsker å bruke den, hvilken frisyre og farge de ønsker, og hvor mye tid og penger de ønsker å bruke på håret sitt.

skien-by-truls-trine-parykk
skien-by-truls-trine-parykker

– Vårt hovedmål er at kundene våre skal få topp service og den beste kvalitet på det vi leverer av produkter og tjenester, forteller Truls. – Å miste håret er dramatisk for de fleste skyter Hilde inn. Noen slutter faktisk å gå ut, da er det fantastisk å kunne være til hjelp. – Folk går ut herfra med ny selvtillit, ingen ting er bedre smiler Truls. Hos Truls og Trine har de mange andre kunder også ikke minst er det mange som ønsker seg både lengre og tykkere hår.

skien-by-truls-trine-haarpynt

– Vi limer på hår og folk kjøper hår de kan klipse på sitt eget, det er enkelt og utrolig virkningsfullt sier Truls. Vi følger nøye med når Hilde klipser på en lang flott hårdel som blander seg perfekt inn i hennes vanlige hår. – Har du problemer med håret på en eller anen måte så ta turen til oss, sier Truls. Bestill en time for konsultasjon, det er helt gratis, vi har en løsning for alle. Og vil du føle deg litt ekstra fin før julesesongen kan du stikke innom Yana på hennes rom, der får du flotte negler, myke føtter og lange flotte vipper. Velvære med andre ord.