Unike gaver og strålende service!

Urmaker og optiker N.J. Opsahl har eksistert i Skien siden 1921, og i dagens lokaler siden 1994. En familiebedrift av den gode gamle sorten, med hele familien i sving og flere generasjoners drift å vise til. Og med en egen evne til å fornye seg, tenke kreativt og langsiktig er dette som et skattekammer å regne i butikksammenheng.

_DSC9111
_DSC9114
De var tidlig ute med egen nettbutikk, og har designet sitt eget stjernekikkertmerke, SkyTec, som er tilpasset nordiske forhold og breddegrader og som de også selger til andre forhandlere rundt om i Norge. Tar du deg en runde i butikken finner du fantastiske veggur i både ny og gammel stil, akkompagnert av kunnskap og lidenskap for produktene de selger. Hos N.J. Opsahl importerer de mange av produktene selv, og legger stor vekt på kvalitet og pris.

Bredt utvalg
Nå før jul er det naturlig nok fokus på gaveartikler også hos N.J. Opsahl. Klokker er en populær julegave, og med merker som Bruno Söhnle-Glashütte, Certina, Seiko, Seiko Astron, Wenger, Skagen og Casio er du garantert å finne en favoritt. Designmessig har klokkene blitt mindre denne sesongen, og renere design kombinert med nostalgi og retro er stikkord det er verdt å merke seg. Service og tilpasning på klokkene får du på verkstedet i butikken, slik at du er sikret en helhetlig handleopplevelse og trygghet, både på kvalitet og service.

_DSC5147
_DSC5143_bw
_DSC5154
_DSC5153
_DSC5135_bw

Faglig kunnskap og ekspertise
Så hvem er det du møter på om du legger julegaveshoppingen innom N.J. Opsahl? Alexander, selverklært nerd, autorisert optiker og spesialist på kontaktlinser, og som er genuint engasjert i stjernekikkerter og alle andre slags kikkerter. Marit, som holder i trådene, jobber i administrasjonen og i kulissene. Jeanette, som er urmaker og som har klokker som sitt fagfelt. Rolf, eier og daglig leder, som er rå på detaljarbeid, reparasjoner og en ener i faget, og som brenner for alt fra gjøkur og armbåndsur. Og sist men ikke minst Cecilie, som er den som har oversikt og kontroll på alt som rører seg.

_DSC2906
_DSC2907
_DSC2891
_DSC5164
_DSC2912

Med blikket mot stjernene
En stor del av butikken er viet kikkerter, og du finner alle varianter og prisklasser her. Har du en astronomi-interessert venn eller familiemedlem er en stjernekikkert en ypperlig julegave man får glede av i mange år. Alexander forteller at en stjernekikkert også er som et interiørobjekt å regne, da de er dekorative og flotte å se på i tillegg til å gi deg fantastiske opplevelser på stjernehimmelen.

_DSC5094
_DSC5102
_DSC5105

Mikroskop, luper, barometer, elektroniske værstasjoner, termometer, veggur og solbriller – butikken er full av unike gaver som garantert vil vekke begeistring.