Velkommen til en stressfri julehandel – Høyer

Daglig leder, Mari Aastad og markedsjef, Tone Mercedes Bøckman
Daglig leder, Mari Aastad og markedsjef, Tone Mercedes Bøckman
Lun og god stemning, hyggelig betjening, god service og godt utvalg. Hos Høyer skal det være godt å komme i en travel førjulstid.

Butikken Høyer åpnet på Arkaden i februar 2018, nå står de foran sin første jul i Skien sentrum. – Vi er kjempespente, vi håper folk vil bruke sentrum før jul, sier Mari og Tone, henholdsvis daglig leder og markedssjef. – Vi skal gjøre alt vi kan her hos oss for å skape en god, varm og hyggelig førjulstid. Målet vårt er en stressfri julehandel for våre kunder, forklarer Mari. Er det mulig tenker vi? – Vi skal legge til rette for kundene, vi skal distribuere ut en ønskeliste som folk kan sende til sine nærmeste, mann, kone, besteforeldre etc.

De kan bestille her og komme og hente pakkene ferdig pakket inn

De kan bestille her og komme og hente pakkene ferdig pakket inn. De kan også betale med vipps og få pakkene vakkert pakket inn og sendt i posten, tilføyer Tone. Jentene håper selvsagt mange tar turen inn i butikken. – De er varmt velkommen og skal få den beste service, sier jentene entusiastisk.

skien by hoyer saape-lotion handkle
skien by hoyer handveske veske
høyer fram koffert
høyer tone mercedes bockman dress

Trender for julen
– Vi skal glitre og synes denne julen, smiler Tone. Vi får en omvisning i butikken og ser at det både er blonder, glitter og paljetter på stativene, gull er definitivt en hit for damene. – Du kan også være mer diskret hvis det er din stil,men pynte opp med lekre smykker eller et silkeskjerf, sier Tone, eller kanskje et par sko som et skikkelig blikkfang. – For herrer er det litt av det samme dersom du er litt modig. Vi har som mål å tilby gutter og herrer i Grenland noe annet enn det de er vant til, litt krydder for å si det slik, smiler Mari og henvender seg til guttene. Hva med en burgunder smoking i fløyel? De har selvsagt annet også, Tone viser oss en vakker sort smoking perfekt for juleselskap.

Nytt i butikken
I disse dager har flere nyheter kommet på plass i butikken. – Vi har fått inn et nytt merke, forteller Tone. – Marc Jacobs med sine populære vesker er nå i butikkhyllene. I tillegg har vi fått inn et større utvalg med Tory Burch med sko, vesker, skjerf og smykker, vi har stor tro på disse merkene smiler markedssjefen og tilføyer, her er det mange gode gavetips for julen.

Gavetips
Ingen tvil om at Høyer er en flott butikk med masse inspirasjon. – Vi har faktisk noe for de fleste, forteller Mari. – Varene våre varierer i pris og vi er bevisste når vi tar inn merker, det skal være både forskjellig stiler og forskjellige prisklasser. Vi ønsker alle velkommen inn om du skal ha nytt antrekk til jul eller bare trenger en liten gave. Toalettmapper til guttene, lekkert utstyr til badet eller et smykke, alt er jo fantastisk å få, smiler Mari.

Det er godt å være på besøk hos Høyer, det er rolig og lun stemning så vi tror de vil klare å nå sitt mål, nemlig en fin, hyggelig og stressfri julehandel.