Vi heier på Grenland

Bratsberg Gruppen, en av områdets største eiendomsutviklere, elsker Grenland og sier om seg selv at de er en stolt byutvikler. De brenner for en levende by og deltar mer enn gjerne der de kan bidra til vekst, utvikling og ikke minst til et godt sted å bo og jobbe.

For alle som jobber i Bratsberg Gruppen er det viktig å heie på dem som vil noe. For i selskapet selv, vil de masse og ambisjonene er klare. – Vi skal skape verdi for alle leietakerne våre, sier markeds- og utleiesjef Simon Stordalen. Selskapet bygger og utvikler næringseiendom og er opptatt av at lokalene skal være fleksible, hensiktsmessige, moderne og bidra til et godt sted og jobbe og skape verdi.

Transformasjonen av Klosterøya er et godt eksempel for hva Bratsberg Gruppen står for, her er det utviklet moderne boliger hånd i hånd med næring –  Simon Stordalen, Markedsjef – Utleie

– Omgivelsene betyr utrolig mye for yteevnen forklarer Simon, alle som kommer til oss skal vite at vi gjør vårt ytterste for å skape gode rammer rundt arbeidshverdagen. Selskapet bygger også boliger og de er like opptatt av kvalitet i de prosjektene. – Her dreier det seg om livskvalitet i hver kvadratmeter smiler Simon.

Utvikling i Grenland
Som stolt byutvikler trekker Simon frem Klosterøya. – Transformasjonen av Klosterøya er et godt eksempel for hva Bratsberg Gruppen står for, her er det utviklet moderne boliger hånd i hånd med næring. I dag finnes det et variert næringsliv, videregående skole, teater, treningssenter, serverings-steder og selvsagt boliger. – Mange nye arbeidsplasser har utviklet seg her, forteller Simon. Det gamle murbygget Hollenderiet er totalrenovert og fylt av nye leietakere. Bygget er unikt med fantastisk takhøyde, store vinduer og gammel teglstein, gammelt og nytt i skjønn forening.

Vil gi Grenland et dytt
Bratsberg Gruppen snakker veldig positivt om Grenland og de har troen på regionen. – Vi føler det er en ny optimisme, sier Simon, noe av det viktigste for oss nå er å være med å heie. Bratsberg Gruppen har utviklet en heiekultur og her er vårt mantra, sier en stolt utleiesjef.

–  Vi heier på de som lykkes – og på de som prøver, men mislykkes. Vi heier på alle som tar sjansen og ønsker å skape noe.

Vi heier på de som heier på andre – på småjentelaget på fotballbanen, på skigutta, på Hei og Odd og Team Telemark, på kunst og kultur. Vi heier på industrien i Grenland, på alt de har oppnådd, og på at de vil bli verdens første klimapositive industriklynge. Vi heier på alle som bidrar til at Grenland er et av Norges beste bosteder – våre politikere, kulturarbeidere, alle som stiller opp frivillig for andre, alle som gir oss gode opplevelser. Vi heier på våre konkurrenter og samarbeidspartnere fordi begge hjelper oss til å bli bedre.

Vi tror at å heie på hverandre gjør at vi strekker oss mot nye mål. Vi heier på våre leietakere, for uten dem ville ikke vi vært til. Vi tror at å bli heiet på gjør godt for sjel og helse og er bra for business.“