Vil sette PREG på byen

Rake rygger og stolte ansikter, glede og forventning var det når GREP åpnet ny interiørbutikk i sentrum av Skien onsdag 25. mai. Navnet ble selvsagt PREG. Du ser det vel?  Bokstavene i omvendt rekkefølge, det blir GREP og PREG på en gang.

preg-DSC3856
preg-DSC3861

Det var ”sjefen” selv i GREP, Thor Fjellvang, som sto for den høytidelige åpningen. Med tale og snorklipping ble det gjort ekstra stas på alle de som hadde jobbet for å få dette til. –Vi er så stolte av det våre folk lager så vi vil gjerne at det skal nå ut til flere, sa Fjellvang og han legger til med smil om munnen, -folk kan glede seg til å pynte opp i hjemmet sitt med alt det fine butikken har å by på.

I prosessen før åpning har GREP jobbet med å utvikle og modernisere produktene sine slik at de vil friste kundene. Fjellvang roste alle som hadde vært med fra produksjonsledd til markedsavdeling. PREG Interiør har rett og slett blitt en lekker butikk.

preg-DSC3878
preg-DSC3834

Den lille butikken, som ligger ved siden av Sitt Ned kunst & kafé, oser av god atmosfære. Deilige lyse farger, myke tekstiler og flotte interiørartikler. Butikken har en fin blanding av egenproduserte varer og kjente interiørmerker. Siden februar har de jobbet lange dager og kvelder for å gjøre klar lokalene men ikke minst med produksjon av egne produkter. Vi blir imponert når vi hører hva de har laget selv. Det er alt fra glass og keramikk til pynteputer og deilige strikkevarer. Vi ønsker oss allerede en myk poncho til kjølige sommerkvelder.

preg-DSC3905
preg-DSC3910
preg-DSC3837
preg-DSC3832

PREG vil legge vekt på selve handleopplevelsen, produktene og mangfoldet er selvsagt det viktigste. Men det skal være noe mer, en opplevelse fra du kommer til du går, en følelse av inspirasjon. Vi ble lykkelige over alle de fine tingene vi kunne kjøpe enten til oss selv eller i gave, men ikke desto mindre lykkelige da vi så innpakningen og posene, vi elsker helheten.

preg-3899
preg-3915
preg-3917

Velkommen PREG vi gleder oss til å la oss PREGE av dere.