Frisører i kø for deg

De er spesialister på hår, og du får mest sannsynlig time på minuttet. Frisørbedriften er 44 år, og vært på Lietorvet siden dag èn.

Det er tidlig formiddag og vi er innom for å slå av en prat med daglig leder Kjersti Walmann, og hennes bror Sondre Walmann som har vært med siden 1982. Det er allerede full fart i salongen og mange frisører er allerede i gang, men det finnes fortsatt ledige stoler og frisører klare. Salongen har nemlig alltid vært kjent for drop in. Hos Walmann Salong får du raskt time, og gutta blir alltid klippet på drop in. – Vi tar flest herrer på drop-in, men vi har også drop-in for damene så snart det er ledig tid, konstaterer Kjersti.

skien-by-walmann-salong-crew-produkter
skien-by-walmann-salong-frisor-klipp

Hos Walmann Salong utfører de alt innen hårpleie, og de syv faglig dyktige frisører har alle fagbrev i både dame og herrefaget. I tillegg til rene frisør- tjenester tilbyr Walmann manikyr, shellac, hull i ører, voksing, navle- og nesepiercing, samt farging og napping av bryn. – Vi har pensjonistpriser på klipp hver tirsdag, og 10% avslag på klipp for studenter, legger Sondre til.

skien-by-walmann-salong-frisor-klipp-2
skien-by-walmann-salong-haar-produkter

I hyllene står produkter fra kjente merker som Wella, Redken, Kms, Loreal og GHD, og det kjøres mange flotte kampanjer gjennom året. Så her er det lurt å følge med på facebook eller instagram. Med super beliggenhet rett inn fra takparkering og to timer gratis parkering, og drop in for både menn og damer er er dette en av byens mest tilgjengelige frisørsalonger. Her står syv frisører og én lærling klare for å ta deg i mot.Vi liker oppskriften denne gjengen driver etter.

skien-by-walmann-salong-ghd-hair-dryer
skien-by-walmann-salong-sp-produkter
skien-by-walmann-salong-redken-produkter

Kjersti, Sondre, Kristine, Siw Ida, Gry, Janne, Klaudia, Kathrine og Rebekka på Walmann Salong vil gjerne få ønske alle gamle og nye kunder en god jul og et godt nytt hår!