VI HAR PLASS TIL DEG

Ny fasade og full oppussing av Citybygget er under arbeid. 1. etg vil det bli plass til 3-4 butikker fordelt over et areal på 100-200 m2.

Citybygget renoveres i disse dager og får spennende butikklokaler vendt mot Torggata og kontorlokaler med inngang fra Skistredet. Torggata har blitt Skiens nye shoppinggate med spennende butikker og serverings-steder. Men Torggata savner flere gode butikker. Hva med barneklær og barneutstyr? Et parfymeri? eller kles-og designbutikker som kan supplere eksisterende virksomheter? Eller kanskje noe helt annet?

Kontorbygg har mange tilfredse leietakere, og vi er opptatt av å bidra til at det skal være mulig å drive butikk i Skien sentrum.

Dette kan vi tilby deg som leietager i Citybygg:
Leiepris butikker:
ca 1.000 kr pr m2, lave
felleskostnader. Rabatt i oppstartsfase kan diskuteres.
Leiepris kontorer: ca 900 – 1.050 pr m2.

Ta kontakt for en prat:
KONTORBYGG AS
Knut Wille • Daglig leder
tlf. 905 24 843 • KW@KONTORBYGG.NO

Om nabolaget

Trendy, pulserende, moderne, stort mangfold, variert, personlig service, fint, driftige drivere, engasjerte, mye passion, god synlighet, mye trafikk. Det manglet ikke på adjektiver da vi spurte noen av driverne i Torggata om å beskrive sitt nabolag. Ingen tvil, de er stolte og svært fornøyde med både naboskap og beliggenhet. -Torggata har blitt byens nye ”handelssentrum” alle må jo elske det som har skjedd her, sier Jeanette Thorsen som driver livsstilsbutikken Palma Kaffehjørnet.

Om snaue to år står Landmannstorget ferdig med park-anlegg og kollektivterminal. Servicebygget med venterom, taxi og bakeri ligger vis a vis Citybygget.