Langbrygga i Skien by er en hyggelig møteplass for små og store, med et pulserende liv fra morgen til kveld. Her kan du nyte livet på bryggekanten mens du dingler med bena og lar tankene vandre. De gamle sjøbodene, bygget etter bybrannen i 1854, er noen av de eldste – godt bevarte bygningene Skien har.

Brygga i Skien – en herlig destinasjon for lek, moro, sjarmerende spisesteder i alle sjangre, pulserende nattelivet, gjestehavn, laksefiske, grøntområder og mye mer.
Vi gleder oss til å se deg på brygga!

MAT

LEK

NATTELIV

OVERNATTING

MUSIKK

Lekter’n

Lekter’n Skien ligger på en lekter ute i elva og er åpen i sommersesongen. Restauranten tilbyr deilige grillretter med bl.a biff, salater, hamburgere, pizza og mat ifra sjøen. Hele sommeren inviteres du til konserter og livemusikk fra et variert program.

Les mer

Lekeplassen

Består av apparater som inviterer til ulike aktiviteter for barn og unge. «Spaceball» klatrefigur, mobile hoppesopper, faste hoppelementer, trampoliner, karuseller, gyngedyr, vippe og huske er noe av det du kan prøve. De voksne er også ivaretatt, med benker og bord. Her kan de sitte godt og ha full oversikt over barnas lek.

Lykke

På bryggene finner du en kafeen, Lykke, med over 100 sitteplasser inne og like stor uteplass. Her får du deilig påsmurte retter, lunsj- og brunsjtallerkner, små middagsretter, supper, smoothies, bowl og kaffe. Kafeen har også en veganskmeny. I sommer utvidet de kafeen og tilbyr utleie av lokalene til større arrangementer som konfirmasjon, bryllup, møter m.m.

Les mer

Laksefiske

Sesongen for fiske av laks i Skiensvassdraget er 1. juni til 31. august. Fiskekort kan kjøpes på www.skienselva.no Skien er Norges eneste by med kanalanlegg for båttrafikk, sluser og fisketrapp midt i sentrum.

Les mer

Fisketrappa

Den nye fisketrappa skal sørge for at fire viktige arter – den atlantiske villlaksen, sjøørreten, ål og havniøye – kan komme seg opp forbi kraftverken og videre opp til gyte- og oppvekstområdene i Telemarksvassdraget.

Les mer

Gjestebrygge

Gjestebrygga har 35 båtplasser og Norges rimeligste havneavgift. Havna har både strøm, vann og offentlige toaletter. Avgift i gjestehavna kr. 50 pr. døgn. Maks. 72 timers liggetid. Betaling med GoMarina App.

Les mer

The Old Irish pub

På Old Irish Pub er det «litt mer av alt» – og det er ikke uten grunn. I Tollboden på Skien brygge finner du irsk pub kombinert med nattklubb. Vi byr på live musikk, sport på storskjermene og et dansegulv der man kan slå seg løs! Hver helg flyr vi inn liveband fra Irland for å gi dere autentiske musikalske opplevelser. Utover kveldene gires festen opp, når DJ’en vår hopper på scenen og varter opp med festlige godsanger! Gled dere til noen uforglemmelig minner på puben!

Les mer

Clarion Bryggeparken

Clarion Collection Hotel Bryggeparken er et vakkert hotell I skien By. Et hotell med hjemlig atmosfære og en praktfull beliggenhet på brygga ved inngangen til Telemarkskanalen i Skien by. Hver dag tilbyr de frokost, Afternoon Sweets og Evening Meal inkludert i prisen. Velkommen!

Les mer

Gamle Skien Restaurant

Rustikk og koselig, et sted hvor du kan nyte et godt måltid og noe godt i glasset,
Et sted med stor takhøyde, hvor alle er velkommen.

Les mer

Barkaden

Barkaden tilbyr shuffleboard, bordtennis, biljard, dart, mange brettspill og ikke minst hyggelige priser! Vi åpner allerede fra ettermiddagen og her er det rom for den gode praten eller en mer uhøytidelig chillout med vennegjengen eller kolleger Det er åpent 7 dager i uken. Barkaden er en moderne bar som glir over i et pulserende nattliv i helgene. Vi lager gode cocktails og har en store øl samt gin&tonic-meny.

Les mer

Becks Brasserie

Becks Brasserie byr på et internasjonalt kjøkken; med smakebiter fra mange land. Spesielt, sterkt, mildt, spennende, smakfullt – alt hva du måtte begjære. Perfekt for selskaper, klubber og jobbmiddager. Gi oss gjerne en utfordring i matveien, og vi står til din disposisjon!

Les mer