På brygga i Skien er det alltid liv!

Lekter’n

Lekter’n Skien ligger på en lekter ute i elva og er åpen i sommersesongen. Restauranten tilbyr deilige grillretter med bl.a biff, salater, hamburgere, pizza og mat ifra sjøen. Hele sommeren inviteres du til konserter og livemusikk fra et variert program.

The Old Irish pub

På Old Irish Pub er det «litt mer av alt» – og det er ikke uten grunn. I Tollboden på Skien brygge finner du irsk pub kombinert med nattklubb. Vi byr på live musikk, sport på storskjermene og et dansegulv der man kan slå seg løs! Hver helg flyr vi inn liveband fra Irland for å gi dere autentiske musikalske opplevelser. Utover kveldene gires festen opp, når DJ’en vår hopper på scenen og varter opp med festlige godsanger! Gled dere til noen uforglemmelig minner på puben!

SKIEN LIVE

Skien Live i 2020 blir det den åttende musikkfestivalen på rad. En musikkfestival som både utfordrer og innfrir publikums forventninger, en festival for flere aldersgrupper. Festivalen kom i gang i 2013 som følge av et ønske om å etablere en festival der vi kunne løfte frem musikere fra Skien, Grenland, Telemark, toppet med nasjonale artister. Konsertene holdes i Hamburgskuret, rett ved siden av Tollboden på brygga i Skien.

MUSIKK

LEK

NATTELIV

OVERNATTING

MAT