På brygga i Skien er det alltid liv!

Lekter’n

Lekter’n Skien ligger på en lekter ute i elva og er åpen i sommersesongen. Restauranten tilbyr deilige grillretter med bl.a biff, salater, hamburgere, pizza og mat ifra sjøen. Hele sommeren inviteres du til konserter og livemusikk fra et variert program.

The Old Irish pub

På Old Irish Pub er det «litt mer av alt» – og det er ikke uten grunn. I Tollboden på Skien brygge finner du irsk pub kombinert med nattklubb. Vi byr på live musikk, sport på storskjermene og et dansegulv der man kan slå seg løs! Hver helg flyr vi inn liveband fra Irland for å gi dere autentiske musikalske opplevelser. Utover kveldene gires festen opp, når DJ’en vår hopper på scenen og varter opp med festlige godsanger! Gled dere til noen uforglemmelig minner på puben!

Barkaden

Barkaden tilbyr shuffleboard, bordtennis, biljard, dart, mange brettspill og ikke minst hyggelige priser! Vi åpner allerede fra ettermiddagen og her er det rom for den gode praten eller en mer uhøytidelig chillout med vennegjengen eller kolleger Det er åpent 7 dager i uken. Barkaden er en moderne bar som glir over i et pulserende nattliv i helgene. Vi lager gode cocktails og har en store øl samt gin&tonic-meny.

MAT

LEK

NATTELIV

OVERNATTING

MUSIKK