SPIS
UTE
UKA
Mandag 18. – søndag 24. mars!
Booking: etter hver meny
LØFT TALLERKENEN, MULIG PREMIE
Odeon kino – kinobilletter
Skien Live – festivalpass
Nr. 1 Fitness – body scan
Sats Klosterøya – 3 PT timer
Parkbiografen – konsertbilletter
Teater Ibsen – billetter til forestillinger
Gjerpen håndball – kampbilletter
Odd fotball – kampbilletter
Clarion Bryggeparken hotell – overnattinger
MENYENE
FERSK & FERDIG SELSKAPSMAT
Vår populære tapastallerken – med masse godt fra delikatessedisken vår.
Saltbakte krydderpoteter, aioli, spicy kjøttboller, pastasalat, manchego ost, italiensk skinke, salame picante, grønn salat med oliven.
Serveres med 2 hjemmelagde valgfrie rundstykker og smør.
Allergener: Gluten (hvete), laktose (rømme), soya (majones) egg (majones)
Kr 139,-
Vårt Lunchbrett – med masse godt pålegg på.
Kokt egg med majones/reker, karbonade med løk, hjemmelagd roastbeef , ost, skinke, salat og hjemmelagd potetsalat.
Serveres med 2 valgfri hjemmelagde rundstykker og smør.
Allergener: Gluten (hvete), laktose (rømme), soya (majones) egg (majones)
Kr 139,-
Booking:
Epost: ordre@ferskogferdig.no
Tlf: 90525888
BARKADEN
Gratis spill ut uken og 2 for 1 på snacks, kaffe og mineralvann
Booking:
Epost: skien@barkaden.no
Tlf: 91369788
RESTAURANT HENRIK & KOMPANI
Asiatisk Gulrotsuppe med kokosmelk.
Thaibasilikumolje. Hjemmebakt brød til.
Allergener: Hvetemel i brødet. Glutenfritt brød er tilgjengelig. Vegansk Kr: 100,-
Steam Bun med langtidsstekt svinenakke.
Koreansk BBQ saus. Hurtigsylta grønnsaker. Rista sesamfrø
Allergener: Hvetemel, sesamfrø, soya og sulfitt
Kr: 125,-
Tapas Plate
Tomatsalat med Soltørka tomater og Mozzarella.
Spicy Scampi på spyd. Spanske kjøttboller.
Saltkokte småpoteter. Marinerte Kyllingklubber
Brød & Aioli
Allergener: Melk, soya, skalldyr og egg. Hvetemel i brødet.
Glutenfritt brød er tilgjengelig
Kr: 200,-
Italiensk Pizza
Med Tomatsaus, Mozzarella, Parmaskinke, Ruccola og Parmesan.
Allergener: Hvetemel og melk.
Kr: 175,-
Fish & Chips
Panert -og fritert torskefilet. Pommes frites.
Ertepurè, Remulade og Sitron
Allergener: Fisk, hvetemel og egg
Kr: 175,-
Grill Planke for 2
BBQ Spareribs, Tranchert indrefilet av okse, Friterte løkringer,
Tomatsalat med soltørka tomater og Mozzarella. Søtpotetchips. Vårruller og Fritert -og panert Brie.
Aioli, Sweet Chili og BBQ saus.
Allergener: Soya, hvetemel, egg og melk
Kr: 600,- for planken
Kokos Panna Cotta med pasjonsfruktsaus.
Friske frukter og bær
Allergener: Ingen
Kr: 100,-
Pavlova med sitronkrem og is.
Friske bær og frukter.
Allergener: Egg og melk
Kr: 100,-
Sjokolademoussekake Gâteau Marcel.
Bringebærsaus, bringebærstøv og friske bringebær.
Allergener: Melk og egg
Kr: 100,-
Booking:
Epost: restaurant@ibsenhuset.no
Tlf: 92431176
KAFE AALL INN
Brekkeparkens fiskesuppe med dagens fangst og friske grønnsaker
Nystekt vaffel med syltetøy og rømme
Kaffe
Kr. 220,-
Brekkeparkens Cæsarsalat med grillede kyllingbryst, krutonger og parmesan
Nystekt vaffel med syltetøy og rømme
Kaffe
Kr. 220,-
Brekkeparkens vegetarbowl med søtpotetfalafel og tahinidressing
Nystekt vaffel med syltetøy og rømme
Kaffe
Kr. 200,-
Booking:
Epost: brekkeparken.kafe@telemark.museum.no
Tlf: 35544500
GIMLE PUB
Hjertelig velkommen innom for en forfriskning før du skal ut og spise.
Booking:
Epost: gimlepubskien@gmail.com
Tlf: 98410607
TINHOLT LIETORVET
Kyllingsandwich + mineralvann
Kr. 125
Horn m/ost og skinke, mineralvann og bolle
Kr. 100
Gled en venn med 2 kakestykker (mango eller belgisk) og 2 stk sort kaffe/te
Kr 125
Booking:
Epost: marianne@tinholtbakeri.no
Tlf: 35524599
STRØM MAT & BAR
Mandag til fredag før kl. 15.00
50% på lunsj
Mandag til fredag etter kl. 15.00
Mørbrad av kalv med potetmos, aspargesbønner og peppersaus.
Kr. 300,-
Booking:
Epost: strom@matogbar.no
Tlf: 35499094
BLACKBIRD
Pizza Gochujang
(pulled pork med asiatiske smaker)
Kr. 189,- fra kl. 14.00 hverdager og kl. 12.00 i helgen.
Luksustoast til en hundrings
Kr. 100,-
Iskaffe
Kr. 45,-
Booking:
Epost: blackbirdskien@gmail.com
Tlf: 90790086
BECKS BRASSERIE
Braisert svinenakke servert med eple- og potetmos og brun ølsaus
Kr. 225,-
Spaghetti med havets frukter, chili, hvitløk, persille og tomater
Kr. 175,-
Vegetarrisotto med sitron, mynte og erter
Kr. 125,-
Booking:
Epost: skien@becksbrasserie.no
Tlf: 48051111
FARSTAD & CO
Liten svart kaffe og valgfri bakevare (ikke scone)
kr. 50,-
Booking:
Epost: hei@farstad.co
Tlf: 48600335
LUNDETANGEN PUB
Hjertelig velkommen innom for en forfriskning før du skal ut og spise.
Booking:
Epost: post@lundetangenpub.no
Tlf: 35532270
DATTEBAYO SUSHI & WOK
Sushimix 14 biter
Kr. 125,-
Sushimix 20 biter
Kr. 200,-
Booking:
Epost: post@dattebayo.no
Tlf: 35952000
SITT NED
Vi serverer dagens smakfulle suppe med godt hjemmebakt brød og smør
Kr 99,-
Booking:
Epost: ahw@grepgrenland.no
Tlf: 95199541
LYKKE KAFÈ
Vi tar tilbake «Spis for 100 lappen» og tilbyr følgende:
Loaded båtpoteter med cheddar, bacon, gressløk og rødløk. (M)
Kr. 100,-
Nachos Snacks med cheddar, salsa, rømme og guacamole. (M)
Kr. 100,-
Toast med ost og skinke + valgfri mineralvann (G), (M)
Kr. 100,-
Hjemmelaget brownie med marshmallows og sjokoladesaus + husets kakao med krem. (M)
Kr. 100,-
Booking:
Via nettsiden: www.lykkekafe.no
Tlf: 90369096
NEW AGRA SKIEN
Chicken Mix Grill
Tandoori chicken og Garlic chicken serveres med tandoori saug og ris.
Kr. 195,-
Chicken Tikka Masala
Grillet tandoori Chicken bitter, kokken lager egen masala saus og serverer med ris.
Kr. 175,-
Chana Masala
Kikerter tilberedt i tykk karrisaus og velduftende urter og servert med ris.
Kr. 129,-
Booking:
Epost: newagraskien@hotmail.com
Tlf: 35530535
THON HOTEL HØYERS
Pulled beef av okse brisket servert på mac and cheese, toppet med honninglace og friterte løkringer Kr. 199,-
I tillegg har vi 20 % rabatt på hele a la carte menyen vår. Se menyen her!
Afternoon tea på lørdagen fra kl.15-17
Kr. 349,- per pers
Booking:
Epost: tamara.boian@olavthon.no
Tlf: 35905800
JACOB & GABRIEL
Våre tilbud:
– 3 småretter – 350 kr
– 5 småretter – 550 kr
– Biff med fries og bearnaisesaus – 295 kr
– Funky lørdagslunsj – DJ & tapas – 250 kr
( Lunsj serveres fra 12 til 16:45)
Tlf: 35707291
BELLA PIZZA
Chorizo e Funghi
Kr. 120,-
Capricciosa
Kr. 120,-
Vegetariana
Kr. 120,-
Booking:
Tlf: 46700710
BRIAN BORU IRISH PUB
Fish & Chips
Contains: Fish, gluten, milk, wheat, mustard, celery
Kr. 185,-
¼ Chicken & Fries
Contains: Gluten, wheat, celery
Kr. 155,-
Ham & Cheese Toastie
Contains: Gluten, milk, wheat, mustard, egg
Kr. 155,-
Vegetarian Quiche
Contains: Gluten, milk, wheat, egg
Kr. 165,-
Chicken Tenders & Fries
Contains: Gluten, wheat, celery
Kr. 195,-
Pizza – Pepperoni
Contains: Gluten, milk, wheat
Kr. 225,-
Pizza – Mexican
Contains: Gluten, milk, wheat
Kr. 225,-
Fries
Contains: Celery
Kr. 60,-
Booking:
Epost: philip@brianboruskien.no
LIE BYDELSHUS
Luksustoast fylt med ost og chili sin carne, serveres med hjemmelaget salsa og rømme
Kr. 100,-
Bresert svinekjøtt med vietnamesiske smaker, risnudler, ferske grønnsaker, ferske urter og nydelig kraft
Kr. 100,-
Booking:
Epost: lie@bydelshus.no
Tlf: 35544670
PALMA KAFFEHJØRNET
Dagens digge supper med steinovnsbrød og kaffe
Kr 100,-
Booking:
Epost: jeanette@tullis.no
Tlf: 45207974
LA BODEGA
Tapas meny
– Okse kroketter
– Torskerygg med chili mayo.
– Scampi al Ajillo
– Okse indrefilet på spyd med peppersaus
– Kyllingklubber BBQ saus
– Manchego ost
– Serrano skinke
– Stekte poteter med aioli
– Pastel de nata (små kake)
350.- per pers
Vegetar meny
– Gnocchi med sopp
– Hummus
– Bønner med banan
– Friterte Enoki sopp med sweet chili saus
– Tomat salat
– Krydret søtpoteter med nøtter
– Melon
– Pastel de nata (små kaker)
350.- per pers
Brød, aioli og pico de gallo er også inkludert.
Booking:
Epost: labodegaskien@gmail.com
Tlf: 41334998
RAMSTAD BAKER
3 innbakte horn m/ost og skinke
Allergener: gluten, melk, egg
Kr. 100,-
Liten suksesskake (glutenfri)
Kr. 100,-
Booking:
Epost: post@ramstadbaker.no
Tlf: 91614111
MILAN BAR & RESTAURANT
Antipasti
Kr. 199,-
Lasagne Al Forno
Kr. 219,-
Parma Pizza
Kr. 189,-
Salame Picante
Kr. 169,-
Booking:
Epost: milano.as@outlook.com
Tlf: 48650223