80-tallsfest på brygga

Bli med på en reise tilbake til 80-tallet hvor jentene hadde høye permanenter og guttene rocka hullete jeans og skinnjakke! HITstory og Jacob & Gabriel inviterer til sommerfesten «The 80`s all over again», og lover en helaften med slagere fra det glade 80-tall, både på musikkfronten og matfronten!

HITstory øver i disse dager, og det låter kuler og krutt!

Showet foregår i Hamburgskuret ved Tollboden, med store dører ut til brygga og vannet. (Altså ikke værforbehold!)

Moroa er fordelt over tre dager:
TORSDAG 18. juni,
FREDAG 19. juni (utsolgt)
LØRDAG 20. juni.

Billetter må kjøpes på forhånd. Det er begrenset med plasser, så kast deg rundt og bestill her (Eller oppsøk Ibsenhuset.)

skien-by-80-tallsfest-pa-brygga-hitstory2

Robin Nordal, Hilde Norland Gundersen, Tor Ingo Gabrielsen (Jacob&Gabriel), Jannicke Irwin Abrahamsen og Vidar Heldal er klare for sommerfest!

HITstory består av telemarkingene (innfødt eller tilflyttet) Jannicke Irwin Abrahamsen, Hilde Norland Gundersen, Robin Nordahl og Vidar Heldal. Med seg har de et band det virkelig slår gnister av, under ledelse av Espen Gjelstad Gundersen.

«HITstory øver i disse dager, og det låter kuler og krutt!» forteller Hilde Norland Gundersen. «Det at vi har det så enormt moro sammen i denne prosessen før oppstart, er et kick for oss. Mye latter og galskap, kan vi vel si. Dette vil nok publikum merke, og det er selvsagt et element som vil gjøre sommerfesten enda bedre.»

Jacob&Gabriel serverer tre retter, klassikere hentet fra 80-tallet laget i folkegourmet-ånden på 2015-vis. Forretten serveres kl.19. Billettene er ikke plassreserverte, så til dem som vil sitte sammen: Det er smart å komme samlet. Og som vanlig er på konsert: Kom i god tid!

HITstory lover solid 80-tallsstemning i musikk, show-elementer, bilder og mat. Ta gjerne på tidsriktig outfit. Det vil sette en ekstra morsom spiss på kvelden!

Dørene åpner: kl 17.00.
Forrett starter: kl.19.00.

Bilder: Morten Bjerk og Anne Lise Surtevju (TA)