Skien Live 2015

Skien Live. En minifestival med stort innhold. Se for deg en deilig lørdag, fullspekket med variert musikk fra lokale og nasjonale musikere. Økologiske delikatesser fra lokale produsenter. Allsang til De Lillos sin ”Smaken av honning” i solnedgang. 13. juni er dagen for å dele gode musikkopplevelser med flotte mennesker!

Noe for alle
Klosterøya live har byttet navn til Skien Live og flyttet over dammen. Nærmere bestemt til Hamburgskuret på Skien Brygge. Perfekt beliggenhet med tanke på kveldssola!

Det blir satt opp en hovedscene inne i Hamburgskuret med plass til 900 publikummere. I tillegg blir det etablert en sidescene ute på festivalområdet. Her kan du se blant annet De Lillos, Norwegian Souldband, Violet Road og Glutengym. Se program for innhold på de forskjellige scenene.

skien-by-skien-live-2015-violent-road

Violent Road er et av banda som spiller på Skien Live. (Foto: Daniel Mikkelsen.)

På området blir det aktiviteter, matkultur og kunst, bruktmarked og selvfølgelig mye musikk! Skien live kjører i år en fullprogrammert festivaldag for barn, familie og voksne, med kvelden forbeholdt de over 18.

Historie om festivalen
Klosterøya live har blitt Skien live i 2015, og blir den tredje musikkfestivalen på rad. Festivalen kom i gang i 2013 som følge av et ønske om å etablere en festival for å løfte frem musikere i og fra Skien, Grenland og Telemark, toppet med nasjonale artister. En betydelig andel av frivillige arbeidstimer og lokalt engasjement ligger i bunn for å få festivalen opp å stå og gjennomført hvert år.

skien-by-skien-live-2015-publikum

Billett: kr. 550,- ink avg.
Kjøp av billett ved inngang: kr. 625,-

Les mer om Skien Live her