ADAX by Caroline Berg Eriksen

Det er spent stemning utenfor DNA på Arkaden denne torsdags ettermiddagen. Jentene på DNA er i full gang med å ordne til et lekkert bord med småretter og snacks. Om en knapp time skal butikken fylles opp med shoppingglade gjester og hovedpersonen for anledningen, Caroline Berg Eriksen. Den profilerte toppbloggeren har lansert en egen veskekolleksjon i samarbeid med Adax, et dansk designmerke. Adax sine representanter, markedssjef Pia Silfen Jensen og salgsansvarlig for Adax Norge Anton Stubbene Ulimoen er allerede på plass.

Heidi på DNA har jobbet med dette eventet en god stund nå, og gleder seg til å komme i gang. Hun forteller at de har fokus på å få til spennende arrangementer i sentrum, og er veldig glad for å få Caroline på besøk. De har også mange flotte premier å trekke ut i løpet av kvelden, så alt ligger til rette for et vellykket event.

skienby_caroline_berg_eriksen_dna30

Klokken nærmer seg 17.00, og Caroline kommer smilende inn på DNA. Det har allerede kommet noen gjester, men vi rekker en liten prat før det hele setter i gang. Veskene ble lansert for noen uker siden, mens samarbeidet startet allerede i oktober i fjor. Hun forteller at hun elsker å være kreativ, og når muligheten til et samarbeid med Adax dukket opp, ble hun kjempeglad. Hun har samarbeidet med designeren Naja Silfen i Adax, og skryter veldig av samarbeidet.

Jeg har alltid drømt å designe vesker, og sko. Er ikke det alle jenters drøm da?, sier Caroline og smiler.

skienby_caroline_berg_eriksen_dna26

Caroline ønsket å lage drømmeveskene, de veskene hun syns manglet i hennes garderobe. Detaljene hun trekker frem er blant annet det delikate røde foret inni veskene, og duskene på glidelåsen.

Jeg fikk stor frihet i designprosessen, og jeg har hatt fokus på detaljer, og et klassisk uttrykk. Jeg har en veldig klassisk stil, så jeg ville lage noe jeg kunne bruke i flere år, som ikke går av moten med det første. Det gjelder også fargene; sort og rødt er farger som er allsidige, og som passer til alle anledninger.

skienby_caroline_berg_eriksen_dna15
skienby_caroline_berg_eriksen_dna16

Kolleksjonen består av Nelia Evening Bag, Sissel Clutch, Caroline Handbag, Guri Wallet og Hugo Pom Pom. Veskene til Caroline har navn etter familiemedlemmene hennes, og henne selv. Adax foreslo to av navnene, så tenkte hun det ville være fint å følge opp med navn på flere av jentene i familien. Hugo, som er en av hundene hennes fikk æren av å sette navnet sitt på den lille pom pom`en, som kan brukes til nøkkelring og veskepynt.

skienby_caroline_berg_eriksen_dna9
skienby_caroline_berg_eriksen_dna29

Caroline er naturlig nok veldig stolt av kolleksjonen, og det var også mange fornøyde gjester som strømmet inn i butikken da klokken ble 17.00. Heidi fra DNA ønsket velkommen, og takket samtidig de lokale virksomhetene som hadde hjulpet til med å dra eventet i land. Tango på Arkaden hadde stylet de flotte DNA-jentene for anledningen, Rema 1000 hadde hjulpet til med maten, og det var kortreist eplemost i glassene. Pia fra Adax snakket også litt om samarbeidet med Caroline.

skienby_caroline_berg_eriksen_dna10
skienby_caroline_berg_eriksen_dna11
skienby_caroline_berg_eriksen_dna27

Veskene ble godt tatt imot, og fikk skryt blant de fremmøtte. Alle som handlet for over 400,- fikk med seg en velfylt goodiebag på kjøpet, og det ble raskt kø i kassen. Vi tok en prat med noen av jentene som kikket på vesker. Lone Rud (28), Gunnhildur Davidsdottir (41) og Linn Ditmarsen (26) står og kikker på en av de sorte veskene i kolleksjonen. – Denne er kjempefin, den er på ønskelisten, sier jentene. De kjenner Caroline litt fra før, og syns det er hyggelig å stille opp.

skienby_caroline_berg_eriksen_dna6
skienby_caroline_berg_eriksen_dna7

Også Agnethe Andersen (49) og Britt Salamonsen (48) har funnet veien til DNA denne kvelden. – Veskene er klassiske, jeg liker de veldig godt. Det er akkurat passe størrelse, sier Britt, som har sikret seg en Nelia Evening Bag. – Og så er fargene veldig fine, sier Agnethe. De er enkle og elegante.

skienby_caroline_berg_eriksen_dna8

Linn Christine Grønli har kjøpt seg en Sissel Clutch for noen dager siden. Adax-vesker er en stor favoritt hos henne fra før, så hun var veldig spent på samarbeidet med Caroline Berg Eriksen. – Det har blitt veldig bra, sier hun. – De har mye av det samme elegante uttrykket som Adax er kjent for, det har blitt en bra kolleksjon. Hun har clutchen i rød, og syns det er fint med noe som skiller seg ut.
skienby_caroline_berg_eriksen_dna12

Caroline prater med de fremmøtte, og forteller om veskene til de som spør. Det er mange som vil ta bilder med henne, og hun stiller smilende opp. Mannen hennes og ODD-spiller Lars Kristian Eriksen dukker også opp med datteren deres Nelia. Lars Kristian må også til pers på bildefronten, da det ikke bare er tilhengere av vesker som har møtt opp, men også fotballfans.

skienby_caroline_berg_eriksen_dna14

skienby_caroline_berg_eriksen_dna4
skienby_caroline_berg_eriksen_dna5

Heidi fra DNA setter i gang trekningen av premiene, og det er mange fornøyde gjester som får med seg noen virkelig flotte premier. Underveis er det også visning av klær og tilbehør fra DNA, elegant utført med modeller i butikken som gikk rundt blant de fremmøtte gjestene så de kunne se hvordan antrekkene sitter på.

skienby_caroline_berg_eriksen_dna20
skienby_caroline_berg_eriksen_dna21

skienby_caroline_berg_eriksen_dna13

skienby_caroline_berg_eriksen_dna22
skienby_caroline_berg_eriksen_dna23

En kjempeflott kveld på DNA; godt gjennomført arrangement! Vi håper på flere slike kvelder!