Litt av A.L.T.

De når ut til 44000 på Instagram og har sitt eget fotostudio. Møt interiørgjengen som gjør litt av alt, overalt.

Seriegründerne Didrik Gunnestad og Cathrine Abrahamsen er litt av en duo. De to kreative sjelene har åpnet i alt 3 fysiske butikker i Grenland, 2 i Skien og en i Porsgrunn, samt en nettbutikk. Vi møter dem i butikken som holder hus midt i gågata og som har navnet A.L.T – Her har vi laget en konseptbutikk, forteller Didrik. Vi ønsker rett og slett å gi kundene våre litt av alt. Her finner du et variert utvalg innen interiør, møbler, sko og klær til både kvinner og menn. – Alt har vi håndplukket selv, bokstavelig talt, smiler gründeren.

skien-by-alt-interior-diverse-produkter-hovedbilde
skien-by-alt-interior-diverse-produkter-bredde1

Lokalene er nyoppusset og når vi skritter innenfor døren får vi følelsen av å bevege oss midt i et interiørmagasin.
– Her ønsker vi å ha fokus på det gode liv, sier Cathrine entusiastisk. Vi har derfor valgt merker og produkter som gir komfort og følelsen av hjemmekos. Kanskje ikke rart at et av de sentrale merkene er “Cozy Living” – Vi mener cozy living er et passende begrep også for butikken, sier Cathrine, – det er med på at hele konseptet henger godt sammen. Vi kan bekrefte at følelse av velvære brer seg når vi titter på produktene. Deilige, myke ullpledd, luftige dameklær i skandinavisk design og en herreavdeling innerst som bugner over av behagelige klær i rene og fine farger. Det er kos å gå rundt. Rett nedenfor butikken i gågata, nærmere bestemt midt på torget, er de nå i gang med sin nyeste butikk, Riviera Maison og de gleder seg!

Men en ting er fysiske butikker, duoens kosekonsepter lever i beste velgående ute i nettverdenen. Nettbutikken til A.L.T. går nemlig så det suser, kanskje takket være satsing i sosiale medier og på annonser i rikskanalene. – Vi har 44 000 følgere på Instagram, forteller Didrik stolt. Suksessen mener han ligger i å være ofte på og ikke minst ha de produktene folk vil ha. Han trekker frem merket Comfy Copenhagen som en stor suksess. – Mange unge kvinner etterspør dette merket og vi er det eneste stedet i Telemark du finner det, fortsetter Didrik.

skien-by-alt-interior-diverse-produkter-bredde2
skien-by-alt-interior-julekuler

De har satset stort på å få synliggjort det de holder på med og har derfor investert i eget fotostudio hvor de tar både produktbilder og inspirasjonsbilder til følgerne i sosiale medier. – Nett er avgjørende, er du ikke synlig der kommer heller ikke folk inn i butikken din. Alt henger sammen, påpeker Didrik, før Cathrine skyter inn; – Vi har også andre populære merker, blant annet Mille Moi, Afari, og Comfyballs. Sistnevnte er undertøy til menn, helt herlig, blunker Kathrine lurt.

skien-by-alt-interior-vaser-kopper-duftlys-diverse

Vi innrømmer gjerne at det er deilig å være her og litt vanskelig å gå. Vi kan ikke annet enn å la oss inspirere av de herlige varene og de engasjerte driverne. Denne gjengen følger ikke bare med i tiden, de følger åpenbart også hjertet. Sånt blir det god butikk av.