By og fotball hånd i hånd

Store helter og små helter, fotballstjerner og drømmestjerner. Folk nærmest skinte om kapp med sola lørdag formiddag da Skien By og Odd Ballklubb inviterte til “Bylørdag”

skien-by-bylordag-dsc2922
skien-by-bylordag-dsc2954

Det ble en lørdag som varmet mange hjerter, både fotballhjerter og byhjerter. For alle dere som tror Skien er en død by, så gjorde denne dagen dette til skamme. For det var folk, masse folk og blide folk. Familier som koste seg i byen, latter, smil og deilig summing av rop og stemmer. Akkurat slik vi vil ha det en lørdag formiddag.

skien-by-bylordag-dsc2943
skien-by-bylordag-dsc2859

skien-by-bylordag-dsc2881

Kanskje var det aller gjeveste Odd. Fotballklubben gjorde sitt for å skape stemning denne varme sensommerdagen. Fotballbinge ble rigget opp, butikkene pyntet med Oddflagg og flere av klubbens spillere dukket opp. Sondre Rossbach og Fredrik Semb Berge fikk raskt hendene fulle. Ivrige fotballspillere stimlet sammen og ville vise hva de kunne. Skudd og skuddfot ble testet, kanskje et lite råd i øret på noen også? Hvem vet? Sist men ikke minst et lite ”By derby” Odd mot Storm gutter 5-6 år, og slike lokaloppgjør leker vi ikke med. Med dommer fra Odd og en skikkelig keeperhelt hos Storm ble det full innsats fra begge lag.

skien-by-bylordag-dsc3047
skien-by-bylordag-dsc2977
skien-by-bylordag-dsc3060
skien-by-bylordag-dsc2975

På sidelinjen sto supportere med nymalte ansikter og klappet frem de små heltene. Supermaskot Brodd heiet også mens han danset rundt i kjent stil og delta ut klemmer og vink til alle som ville ha.

skien-by-bylordag-dsc3011
skien-by-bylordag-dsc3006
skien-by-bylordag-dsc2819
skien-by-bylordag-dsc3028

Leder for Skien By Kathrine Nakken er storfornøyd. –Første gang vi arrangerer en slik dag samen med Odd og det er en kjempesuksess. Det er viktig for folk å få slike opplevelser i sentrum, målet vårt er jo å få flere til å bruke byen, det tror jeg vi skal få til sier Nakken med et stort smil.

skien-by-bylordag-dsc3075 Einar Håndlykken, Kathrine Nakken og Cecilie Kollstrøm

Kjersti Stordalen fra Odd kaster seg på. – For Odd er det viktig å være med å skape engasjement og liv i byen, det synliggjør laget vårt på en god måte, dessuten er vi stolte av byen smiler en alltid engasjerte Kjersti.

skien-by-bylordag-dsc2813
skien-by-bylordag-dsc3067

Men Bylørdag er mer enn fotball. På programmet var det også musikk og deilig lokal mat. Nystartede Økolonialen var på plass med matvoga si, smoothies og økologisk grillmat forsvant fra disken i rekordfart.

skien-by-bylordag-dsc2980

Tidlig ettermiddag takket vi for oss. Tuslet hjem med smil om munnen, mette i magen og fulle av gode opplevelser. Vi sier BYLØRDAG – Ja takk!!

skien-by-bylordag-dsc3101
skien-by-bylordag-dsc3105
skien-by-bylordag-dsc3066
skien-by-bylordag-dsc3065