Cubus –Klær og gaver til hele familien

På Cubus får du myke og harde pakker til både liten og stor. Cubus er Arkadens eldste butikk, og har vært på senteret i over 29 år. – Vi er faktisk litt usikre på hvor gamle vi egentlig er, men jeg tror vi blir 30 år neste år, forteller Vigdis Sky Strand.

Hun er butikksjef og kan fortelle at de er en av Cubusbutikkene i Norge med høyest økning i omsetning. Hun trekker fram det gode arbeidsmiljøet som en medvirkende årsak til de positive tallene. – Vi er fem fast ansatte pluss ekstra-hjelper, og det er flere som har vært med helt fra starten. Med så fornøyde ansatte får vi jo fornøyde kunder også. Vi scorer høyt på kundeservice og imøtekommenhet, og det slår selvsagt ut på omsetningstallene.

Gavesett som lukter godt.
Julegenseren som garanterer god stemning.

Vigdis kan også fortelle at butikken var gjennom en totalrenovasjon tidligere i år. – Det var på høy tid. Lokalene hadde nesten sett like ut siden vi åpnet på slutten av 80-tallet. Alt ble revet, og det eneste som stod igjen var veggene. Resultatet ble imidlertid kjempebra og vi har fått mye skryt av kundene som sier det har blitt mer oversiktlig. En av grunnene til at butikken har blitt mer oversiktlig, kan skyldes de nye «temastativene» som er plassert rundt i lokalet. – På disse stativene finner du alt du trenger til julebordet eller nyttårsfesten. Vi har gjort det enkelt for kunden slik at hun eller han finner et komplett antrekk med matchende tilbehør. Det kan for eksempel være en kjole med et passende belte og veske til, forklarer hun.


Lekkert undertøy går aldri av moten.

Selv om det selges mye selskapsklær til dame og herre nå før jul, har butikken også et stort utvalg av barneklær, undertøy og kosmetikk. Med andre ord, Cubus har julegavetips til både liten og stor. – Til de minste har vi deilige college- og veloursett og ullprodukter i flotte esker. Det perfekte julegavetipset til tenåringsjenta er spreke hårfarger fra L’Oreal som lett kan vaskes ut, og for den tøffe tenåringsgutten ville jeg valgt en digg morgenkåpe med matchende tøfler.

Hva gir vi så til mor og far? – Det må bli julegenseren. Juletiden handler jo om å ha det gøy sammen, og hva gjør ikke en slik genser på hele familien i jula?
Jeg synes julegensertrenden er helt fantastisk, men du bør være raskt ute, for disse flyr ut av butikken fort, avslutter hun.