Grillsesongen er i gang !

Så hva skal du ha til middag i dag? Utsagnet ”Alt kan grilles” er svært beskrivende, for aldri har det vært så mange fristende muligheter og variert utvalg. Hos Meny bugner det av all verdens godsaker, og her finner du både råvarer du kan forberede selv og mye godt som kan legges rett på grillen! Morten Dahle, ferskvaresjef hos Meny Lietorvet kan fortelle at det går mye spesialpølser, burgere og pulled pork om dagen, og folk er blitt flinke til å prøve nye spennende ting på grillen. Vi har funnet frem noen oppskrifter fra Meny som garantert gjør grillkvelden til en suksess.

#08-culotte
#07-flanksteak
#29-plain-tasty-burger
#30-portobello

Sommeren nærmer seg, og vi har allerede fått en forsmak på varme dager og sene kvelder på terrassen. Kanskje har du allerede startet grillsesongen, og kjent på gleden over endelig å samle familien til middag ute? Eller ser du at grillen trenger en oppgradering?

Utvalget i store og små kull- og gassgriller er enormt, og det finnes en grill til alle anledninger. Alt fra store omfattende modeller til
mer enkle varianter – du finner garantert en grill som passer deg og ditt behov. Kanskje har du en kraftig grill hjemme, men kunne tenke deg en lett og praktisk grill å ha med på tur? Mulighetene er mange!

Hos O.P. Sondresen har de et stort utvalg Webergriller – og tar du turen innom hjelper de deg med tips og råd for å sikre sommerens beste grillopplevelse.

Godt tilbehør er halve opplevelsen, og det gjelder ikke bare selve maten – godt redskap gjør matlagingen til en lek! Ta med deg venner & familie på piknik på stranda, i bakgården eller parken og nyt god grillmat hvor enn du er.

grillfesten-20-5-sondr-hus-picnic2O.P. Sondresen: Pepperkvern, Holm 399,- Hus & Fritid: Bordgrill 499,-
grillfesten-20-5-sondresen-grillbestikkHus & Fritid: Grillbestikk ass. 69,-
grillfesten-20-5-sondresen-serveringO.P. Sondresen: Serveringsbrett 32×20 199,- Serveringsbrett 46×15 199,- Krus m/sugerør 39,- Kanne 1,9 l, klar akryl 119,- Drikkeglass 9 cm, klar akryl, 25,- pr. stk.
grillfesten-20-5-husfritid-picnicHus & Fritid: Lunsjbag, Packit 249,- Handlenett, Packit 299,- Strandstol 199,- Fleecepledd ass. farger 49,-