Hjemme hos Interiorbonanza

Da jeg ble spurt om jeg ville samarbeide med Skien By, var jeg ikke i tvil om hva jeg skulle svare – til tross for at jeg er Porsgrunnsjente! De siste årene har byen blomstret opp og det er MYE bra som skjer i sentrum. Sånt heier jeg på!

Jeg har alltid vært over middels opptatt av interiør og trender, og for fem år siden opprettet jeg kontoen @interiorbonanza på Instagram. Det angrer jeg ikke på!  At tiden jeg bruker på å ta bilder og skrive tekster til Instagramkontoen min blir lagt merke til setter jeg stor pris på. Det å være aktiv på sosiale medier har gitt meg muligheter jeg ellers ikke ville fått.

“Å få være ambassadør for Skien By gjør meg stolt og kry”

Hver høst kribler det litt i magen. Det er på en måte en ny start. En ny mulighet. En ny giv. Det henger nok igjen fra da jeg gikk på skolen, og da høst ofte betydde nytt pennal, nye klær og nytt pensum.

Nå er det sjelden jeg kjøper nytt pennal, men fortsatt er det noe spesielt med høsten.  Etter en fantastisk sommer hvor vi knapt har vært inne siden midten av april, skal det faktisk bli godt å krype inn i den lille hula vår igjen.

Det klør i fingrene etter å gjøre noen små endringer. Et par nye puter, et nytt teppe, en nymalt vegg, eller bare en skikkelig ommøblering

For meg er det viktig at interiøret lett kan endres etter humør og behov, og derfor er det lite hos oss som har ¨fast plass¨. Jeg prøver å ha en rød hvit tråd gjennom hele leiligheten, slik at det meste matcher på en eller annen måte – uavhengig av om det er nytt, brukt eller arvet. Det gjør det enkelt å flytte rundt på ting, og å skape ett nytt og ryddig uttrykk med det vi allerede har.

Vi har i utgangspunktet en sort/hvit base hos oss, og det gjør det enkelt å tilføre små elementer av sesongens trender. Denne høsten holder jeg det ton-i-ton, med naturmaterialer, mørke bruntoner, kremfarger og små drypp av pudderrosa/burgunder. Dette er farger jeg alltid faller tilbake på, og som jeg vet at jeg trives med. For det er jo det det handler om – trivsel!

Gode vibber fra
Monica Strand/ @interiorbonanza

Slik får du stilen
NORD - Marimekko Tekanne 799,- Krus 159,-/199 Skål 179,-
PALMA KAFFEHJØRNET – Cozy Living kurv 339,-/499,-
NORD - Marimekko pute 499,- pr stk
PREG - Pute 499,- pr stk
PALMA KAFFEHJØRNET - Affari pute 349,-
PREG - Candles Scandinavia duftlys 219,-
PREG – Vegghylle 499,-