Julebordsesongen 2022

Julesesongen er straks i gang og det er viktig å booke riktig sted for deg og dine. Se listen under for enkel tilgang til stedene i Skien By som tilbyr julebord.

 

Telemark Museum/Brekkeparken Kafe

Med sin fantastiske beliggenhet og gode atmosfære i den 100 år gamle kafeen, kan du og dine kolleger nyte årets julebord med nydelig utsikt over hele byen på Skiens tak. Julebordbuffet, juleribbetallerken, pinnekjøttallerken og nydelige desserter. Vi har det du trenger!

Epost: brekkeparken.kafe@telemark.museum.no
Tlf: 35544500

For mer informasjon og online booking

 

Jacob & Gabriel

Jacob & Gabriel serverer julemat med en moderne vri – her finner du de tradisjonsrike råvarene servert på en ny måte. Velg a la carte – eller inntil 7-retters middag i lune omgivelser. På Jacob & Gabriel kan du både starte og avslutte kvelden i baren med et rikt utvalg av drikke og et anerkjent vinkart.

Epost: info@jacoboggabriel.no
Tlf: 35707291

For mer info og online booking

 

Strøm Mat & Bar

Strøm Mat & Bar – intim restaurant med Skiens fineste utsikt. Vi har en rikholdig meny med noe for alle – velg blant våre klassiske retter som fiskesuppe og bbq-burger eller mer tradisjonelle juleretter som sprøstekt ribbe med en liten moderne vri. Vi har både lunsj og middag.

Epost: strom@matogbar.no
Tlf: 35499094

For mer informasjon og online booking

Early bird-kampanje:
Reserver ditt julebord i ukedag eller på første bordsetning i helgene og få vår utvalgte 3-retter til kun 395 kr (ordinær: 495 kr)
Gjelder dersom man booker før 15. november.

 

Henrik & Kompani

Både tradisjonelle julemat, men også mye annet godt. Eget selskapslokale i 2. etg for større eller mindre grupper, med skreddersydde menyer, Julebordsbuffet, Tapasbuffet eller hva man måtte ønske. Julens a la carte i restauranten fra 15.11 – 22.12.

Epost: restaurant@ibsenhuset.no
Tlf: 92431176

For mer info og online booking

 

Becks Brasserie Skien

Vår tradisjonsrike julebordsbuffet består av følgende: Ribbe med sprø svor, medisterkaker, medisterpølser, surkål, rødkål, brun saus og kokte poteter, pinnekjøtt med sjy og rotmos, eget dessertbord med riskrem, karamellpudding, te og kaffe. I tillegg er det inkludert en forrett med lutefisk til de som ønsker. Vi har også full à la cartemeny for deg som ønsker noe annet enn julemat.

Epost: skien@becksbrasserie.no
Tlf: 48051111

For mer info og online booking

 

Parkbiografen

Parkbiografen arrangerer flere julebordshow og serverer i den anledning mye god mat. Send din bestilling på et av disse showene og få en deilig helaften hos Parkbiografen.

Epost: henriette@parkbiografen.no
Tlf: 93868884

Lørdag 26.11
Ribbe og julerock med Indian Summer, som spiller de beste norske rockehitsene fra band som deLillos, CC Cowboys, Jokke & Valentinerne, Raga Rockers og flere.
Fredag 2.12
1920-talls show med bandet Swing’it og dansere, som byr på tidsriktig forbudstidsmusikk fra 1920-tallet.
Fredag 9.12
Lattergalla med Jonna Støme, Halvor Johansson og Marlene Stavrum.
Lørdag 10.12
Lattergalla med Jonna Støme, Halvor Johansson og Marlene Stavrum.

Juletallerken: Ribbetallerken fra Mathuset i Skien (ribbe, medisterkake, medisterpølse, saus, rødkål, surkål, erter, poteter og tyttebær), riskrem m/saus og kaffe til dessert.

For mer info om Parkbiografen

 

Barkaden

Barkaden tar imot bookinger både før og etter ditt julebord’s middag. Det er perfekte for å samle gjengen til sosialt spill, mingling og kos. Ønsker du å spise hos oss kan vi organisere med catering fra en av våres lokale samarbeidspartnere. Ta kontakt for nærmere informasjon. Vi holder åpent alle dager bortsett fra julaften.

Epost: skien@barkaden.no
Tlf: 91369788

For mer informasjon om Barkaden

 

Blackbird Skien

Vi tilbyr gjerne julelunsj eller julebord for deg og din bedrift! Vi tar en prat om hva du og din bedrift kan tenke dere, og samarbeider eventuelt med en cateringbedrift for å snekre sammen en nydelig førjulshappening!

Epost: blackbirdskien@gmail.com
Tlf: 90634220 // 90790086

 

Bakgaarden

Arranger din egen private samling i Bakgaarden2 – eller hva med å leie hele stedet for ditt større arrangement? Samarbeider med lokale leverandører, slik at dine matbehov kan tilfredsstilles. Send en epost eller ring for uforpliktende samtale.

Epost: booking@bgskien.no
Tlf: 99627181

 

Masala Lounge

Hva med ett alternativ til julemat. Vi lager måltider av utmerket kvalitet, og vi inviterer deg til å prøve den deilige maten vår. Vi er stolte av å servere kundene våre deilige indiske retter.

Tlf: 90901947

For mer info om Masala Lounge

 

O´Learys Skien

Nytt av året er vår julebuffet! En buffet pakket med mengder av kalde- og varme juleklassikere samt kjente og kjære O`Learys favoritter! – I tillegg er det mulig å bestille oppgraderinger med bowling, shuffleboard og div. aktiviteter. Vi setter sammen en pakke som passer for deg og ditt selskap!

Epost: skien@olearys.no
Tlf: 35501100

For mer info og online booking

 

Thon Hotel Høyers

Vi ønsker velkommen til vårt tradisjonsrike julebord i nyoppusset restaurant. Vi har lang erfaring med å arrangere julebord, både for små og store grupper. Vi serverer stor og smakfull buffet med lounge musikk fra 25. november (fredager og lørdager). Ønskes eget selskapslokale, skreddersyr vi pakker som passer for ditt selskap. Ta kontakt for et hyggelig tilbud!

Epost: camilla.skrebergene@olavthon.no
Tlf: 35905815

 

La Bodega

“Et annerledes julebord? Vi serverer iberisk inspirert tapas i et koselig og avslappet miljø. Hvis ønskelig, skreddsyr vi en meny til ditt ønske og behov!”

Epost: labodegaskien@gmail.com
Tlf: 41334998

For mer info om La Bodega

 

Fersk & Ferdig Selskapsmat

Fersk og Ferdig Selskapsmat med god og tradisjonsrik mat siden 1978. Vi serverer tradisjonell julemat som ribbe, pinnekjøtt, medisterkaker og vår hjemmelagde riskrem med saus. Vår populære nissetapas er en bestselger i juletider med et herlig utvalg av julemat med ny vri. Prøv også vårt kalde og varme julebord med desserter. Vi leverer alt i catering til store og små arrangement i hele Grenland til deres julebord. Ønsker dere tar vi med flotte gavepakninger til verten eller vertinnen med mat fra hele verden fra vår flotte og velfylte delikatesse butikk i Skien.

Epost: ordre@ferskogferdig.no
Tlf: 90525888

For mer info om Fersk & Ferdig Selskapsmat

 

Hotellet

Endelig kan vi rigge til julebord på Hotellet i Rådhusgata igjen, og vi lover en julefest dere sent vil glemme. Dere kan gjerne bli hele kvelden ❤ …hva med å danse litt….? Maten serveres av Carolas kjøkken – Carola er en kokk med sans for detaljer. Vi simpelthen elsker maten hennes og hun lager herlig norsk julemat med fantastiske råvarer.

Velkommen til en hyggelig, intim og litt annerledes julefest på Hotellet (adresse: Rådhusgata 1)

Booking/meny/pris
Epost: post@skienlive.no
Tlf: 91772113

 

Lykke Kafe

Vi holder til i hjertet av byen – med råvarer fra lokale leverandører. Vi gleder oss til å se deg og dine på en deilig julelunsj i kafeen vår.

Epost: post@lykkekafe.no
Tlf: 90369096

For mer informasjon og online booking