Møt Cathrine – Interior_34

Skien er byen som stadig er i utvikling, som satser og skaper engasjement. Det er en stor ære å være ambassadør for en slik by. At favorittbutikkene ligger på rad og rekke er jo heller ingen ulempe.

Mitt navn er Cathrine Isaksen og på instagram kaller jeg meg interior_34. Interiør er blitt en stor lidenskap med årene, og jeg skal si deg stilen har endret seg. Det startet med hyppige besøk hos lokale gjenbruksbutikker og har den siste tiden utviklet seg til en mer skandinavisk stil med et personlig innslag av kanskje litt mer vågale fargevalg.

Velkommen til høsten

Tiden er endelig inne for å pakke seg inn med myke pledd i sofaen, tenne stearinlys i alle kriker og kroker, og sist men ikke minst- Lage en stor kopp deilig kakao! Dra med deg fargene fra naturen inn i hjemmet ditt. Kvister, lyng og løv blir lekker pynt både i vaser og på bordet.

Grønt er og forblir min ultimate favoritt, gjerne i litt ulike nyanser. Med innslag av litt gylne toner frisker du lett opp både sofaen og bordet. Messing og velour er også en uslåelig kombo.

“Grønt er alltid skjønt”

Hvis jeg skal komme med et interiørtips vil det lyde slik: Vær tro mot din egen stil selv om du lar seg inspirere av andre. Det som gjør et hus til et hjem er først og fremst de som bor i der!

På min ønskeliste.
NORD Linum pute, velour 499,- blomstrete 599,-
PREG Krus 299,-  Cookies 45,-
NORD Södahl håndkle 199,- Bloomingville smykkeskrin 269,- Såpedispenser 199,-Tannglass 129,- Tannbørste 99,- for en pakke a 4 stk.
Palma Kaffehjørnet Meraki oppvaskbørste 119,- Meraki oppvasksåpe 189,-  Designparken klut & håndkle 239,-