Nå har de TATT GREP

Nye freshe lokaler, god plass, moderne, lekkert og samtidig nostalgisk, nye retter og nye produkter. Velkommen inn til nye Sitt Ned og PREG. Begge har de fått bedre plass, kafeen har fått 95 sitteplasser og et eget område hvor du kan lade og jobbe om du ønsker det, PREG mer rom og flere hyller

.

I høst flyttet de populære virksomhetene inn i de gamle banklokalene på hjørnet mot torvet. Her er det lyst, god plass, deilig kaffeduft, varme farger og et behagelig interiør. Sitt Ned og PREG vil gjøre Telemarksgata 10 til det nye møtestedet.

– Vi er utrolig stolte, sier Anne Helene Westby, driftsleder for Sitt Ned og PREG. – Etter mange år i eldre og trangbodde lokaler har vi nå fått et moderne og hensiktsmessig sted hvor vi kan boltre oss. Her kan du kose deg med smakfull mat og gode drikker. Lett kan du også gå rett inn til interiørbutikken vår PREG og kjøpe noe fint til deg selv og andre, og dét uten å ta på deg jakke, luksus, smiler Anne Helene.

– Vi er utrolig stolte, sier Anne Helene Westby, driftsleder for Sitt Ned og PREG.

Nytt sted – samme gode tilbud Selv om kafeen Sitt Ned har blitt oppgradert og har mange nye elementer, har de også tatt med seg mange av de unike tingene fra den gamle kafeen. Viktigst av alt, den gode hjemmelagde maten og de populære suppene er selvsagt fremdeles på menyen. – Suppene er vårt varemerke, og folk kommer ofte langveis fra for å spise favorittsuppene sine, forteller Anne Helene. – På lørdagene er det gjerne kø ved åpning! Men litt nytt på menyen er det selvfølgelig, og siden julen nå står for døren, vil nok den deilige danske ribbesandwichen med rødkål bli en slager.

Sitt Ned har ambisjoner. – Vi har alltid vært en kulturarena, sier Anne Helene, og i de nye lokalene ligger alt til rette for bokkvelder, konserter og foredrag. – Vi har investert i godt lyd og lysanlegg så her kan det meste arrangeres, smiler hun. Og trenger du å leie et mindre lokale, er det gode konferanseromsfasiliteter i 2.etasje. – Nå kan bedriftene bare melde sin ankomst, vi skal være et godt vertskap, sier Anne Helene.

– Dette har blitt en veldig funksjonell butikk vi er veldig fornøyde med, sier Elisabeth Spangelo, designer i GREP.

Interiør på menyen
I en egen del, men i samme lokalet, har interiørbutikken PREG etablert sin butikk. Tanken bak samlokaliseringen er å få effekt av felles kunder. Hos PREG er hyllene stappfulle av flotte produkter, om lag halvparten er produsert av GREP sine egne ansatte. – Dette har blitt en veldig funksjonell butikk vi er veldig fornøyde med, sier Elisabeth Spangelo, designer i GREP. – Den er større og lysere, og alle de flotte varene våre kommer mye bedre fram. Nå gleder vi oss ekstra mye til årets julehandel, i år har vi fått inn mye fint og et ekstra stort utvalg, smiler Elisabeth.