Naturlige briller!

Hos Grenland Synssenter startet de året med å ta inn en spennende nyhet – lekre, håndlagde trebriller fra Italia, Tree Spectacles. Det benyttes kun materialer fra bærekraftig skog, og i hver brille er det to forskjellige treslag fra trær som ibenholt, bolivar, durmast, palisander, valnøtt og furu, for å nevne noen. Sammen med flere lag karbon utgjør dette en fleksibel og lett brille, som veier bare 11 gram. Brillene og produksjonen er gjennomgående naturlig, hvor alt fra materialer, lim og farge er giftfritt.

skien-by_naturlige-briller_DSC3665_web

skien-by_naturlige-briller_DSC3702_web
skien-by_naturlige-briller__DSC3730_web

Morten hos Grenland Synssenter kan fortelle om en økende interesse for naturmaterialer trendmessig på brillefronten. Det naturlige og miljøvennlige kombinert med tidløst design er veldig populært. Brillene har innebygd fjæring, som gjør behovet for justeringer mindre og komforten enda bedre, og brillene har en myk og polert overflate. Slitasje vil gjøre brillene finere over tid. Akkurat nå har de 4 forskjellige modeller inne, men flere er på vei. Totalt er det 25 forskjellige modeller av Tree Spectacles, med 4 farger å velge i.

skien-by_naturlige-briller_DSC3696_web
skien-by_naturlige-briller_DSC3711_web
skien-by_naturlige-briller_DSC3693_web

 

Hilde Avløs Grande var innom synssenteret da brillene akkurat var kommet i hyllene, og fant seg raskt en favoritt. Hun ble den stolte eier av Grenlands første Tree Spectacles, og var så fornøyd at hun skrev et herlig Facebook-innlegg, som vi har fått tillatelse til å dele:

skien-by-fornoyd_kunde-grenland-synssenter

(Fritt etter «ute til lunsj»)

Jeg var en tur og shoppa, i vakre Skien by – da jeg kom over ei sjappe som for min del var som ny! Grenland Synsenter var det, det var Grenland Synsenter, jadda… Grenland Synsenter.
Jeg gikk inn dørra der og møtte gliset til en fru, jeg ville ha nye briller og jeg fikk skikkelig trua på hu, Mari Eek Burud var det, det var Mari Eek Burud, Mari Eek Burud var det jadda!
Dette ekke promotion, dette ekke reklame, jeg skriver om det som har skjedd meg, så navna må jeg jo ha med… Grenland Synsenter.

Etter noen svært få dager, ja ikke mere enn 5, så fikk jeg brillen på nesen og måtte vise dem frem! Første par i Grenland sa Mari, ja første par i Grenland… Første par i Grenland!
Brillen passet fab! og synet det ble godt, blå og laget av tre, ja det er jo helt rått! Jeg hentet dem i sjappa og ikke av en snik, det var Morten Stubstad Wiik det, det var Morten Stubstad Wiik jadda, Morten Stubstad Wiik. Dette ekke promotion, dette ekke reklame, jeg skriver om det som tar skjedd meg så navna må jeg jo ha med! Morten Stubstad Wiik!

Bedre skussmål på en produktnyhet får man vel ikke! Ta turen innom Grenland Synssenter om du ble nysgjerrig på disse fantastiske brillene.