PCEXPRESSEN.NO – salg & service midt i byen

Vi møter Joachim Jamtvedt Børresen i Rådhusgata, i de nye lokalene til PCEXPRESSEN.NO . Fasadeskiltene har akkurat kommet på plass, men det er fremdeles litt som gjenstår i lokalene før åpningen. I morgen, fredag kl. 10.00, åpner han dørene for folk som trenger å reparere telefoner & pc/mac`er, og det blir også salg av reservedeler, datautstyr, datamaskiner og telefoner. Men kan det repareres, ja da anbefaler han det. For gjenbruk er noe de har fokus på hos PCEXPRESSEN.NO.

Bakgrunnen for nyetableringen i Skien strekker seg helt tilbake til 2011, da Joachim studerte rom-fysikk i Tromsø. En dag ble han kontaktet av en fortvilt medstudent som hadde mistet alt av eksamenspapirer da pc`en gikk i stykker. Etter å ha fikset maskinen og reddet mange timers verdifullt arbeid, fikk han idéen om å starte opp med reparasjoner, for det var helt tydelig et marked der. Han har drevet PCEXPRESSEN.NO i Tromsø med stor suksess i flere år, men etterhvert meldte lysten til å flytte tilbake til Skien seg. For Joachim er opprinnelig Skiensgutt, så da ble det naturlig å se seg om etter lokale i byen.

skienby_pcexpressen_DSC1101

På åpningen fredag og helgen gjennom er det duket for gode åpningstilbud og rabatter, så ta turen innom om du har noe som trenger reparasjon. Vi ønsker lykke til, og gleder oss over stadige nyetableringer i sentrum.

PCEXPRESSEN.NO har også en facebookside, den finner du her.