Prikken Over

Butikknavnet sier det aller best selv. Hos Prikken Over, klesbutikken til Britt Aune i Skien sentrum finner du det helt unike, det lille ekstra, de plaggene som gjør at du virkelig føler deg fin og spesiell.

Vi tok turen innom Telemarksgata 8. en ukedag i førjulstida. Britt er godt i gang med å finne frem noe passende til en kunde, og det er tydelig at dette kan hun. Matchende plagg og flotte detaljer gjør helheten komplett, og kunden fornøyd.

skien-by-prikken-over-jakker

Britt åpnet Prikken Over i 1999. Da hadde hun flere år bak seg hvor hun jobbet med interiør og farger. Hun har også vært mannekeng i flere år, og det er der interessen for mote og klær kommer fra. I dag driver hun sin egen butikk, og har også med seg Astrid Tveit som jobber i butikken.

”Denne passer kjempefint til den du kjøpte tidligere også”. Britt holder opp et forslag, viser hvordan ting komplementerer hverandre, og kommer med innspill. Det er en jevn strøm av shoppingglade damer mens vi er der, og atmosfæren er avslappet og behagelig. Praten går lett, og det er tydelig at kundene trives i butikken.

Den ene veggen er dedikert til Bitte Kai Rand, tidløs dansk design. Andre kjente merker du finner hos Prikken Over er Armani, Annette Görtz, Sarah Pacini og Fabiane Filippi. Cambio Jeans er også en av favorittene du finner her. Britt viser også frem noe av det norske designet hun har inne, som Close to my heart, Chantelle og Cathrine Hammel.

skien-by-prikken-over-sko

Det er mye forskjellig i sesongens motebilde, men Britt trekker frem strikkeplagg som det mest trendy akkurat nå. Og med et stort utvalg i alt fra selskapstøy, vesker og varmt yttertøy, kombinert med personlig service, ligger alt til rette for at også du kan finne et favorittplagg med hjelp av Britt hos Prikken Over.