Skal lede Skien By

tore hammersmark
Han elsker Skien selv om han ikke er fra byen. Ambisjonene er høye og trua på plass. Tore Hammersmark starter i ny jobb som leder av Skien By mandag 2. september. Vel og merke med en tyvstart på Mersmak i helgen.

Fredag ettermiddag logger han sin siste time i Bamble Kommune som kommunikasjonsrådgiver og setter seg rett i bilen til Skien. Jurymedlem i Mersmak står på agendaen, det blir ingen pustepause for den nye sentrumssjefen. -Jeg gleder meg veldig, denne jobben er som skapt for meg, smiler Tore. Tore er fra Stavanger, men har bodd i Skien siden 2007, da kom han med kone og sønn og bosatte seg ved fritidsparken, det har de aldri angret på. -Her er det topp å bo, akkurat passe stort, god stemning og mye flott å finne på, forteller han. Tore har mange lidenskaper, fotball er en av dem. Som både trener og leder i Herkules fotball flyr dagene. -Jeg er utrolig glad i å bruke meg selv, engasjere meg, være med å skape positive opplevelser for de rundt, det har jeg fått i Herkules, nå vil jeg også få det gjennom jobben, smiler han.

tore hammersmark

Jobben ropte på meg!
Da Tore så at jobben i Skien By ble ledig var det som han ble dratt mot annonsen, den regelrett ropte på den engasjerte fyren. -Det var min by, der jeg bor, en by jeg har blitt veldig glad i. Jeg har et godt nettverk, kjenner mange og elsker å drive med arrangementer. Jeg vil få til opplevelser som skaper glede og positivisme, jeg kunne rett og slett ikke la vær, forteller Tore, tenk så ble det også meg som fikk jobben, smiler han.

Skal gjøre det til min jobb.
Tore tar med seg masse god erfaring og ikke minst gode resultater som er skapt i Skien By før ham, men han er opptatt av å skape sitt eget univers. -Noe tar jeg med meg fra forgjengeren og noe må jeg skape helt fra bunn, jeg må gjøre jobben til min egen. Jeg har i tillegg mye bra folk rundt meg. Kathrine Nakken jobber fortsatt i byen, vi har en utrolig engasjert styreformann i Knut Wille, og vi har mange medlemmer i Skien By som vil masse og har mange flotte ideer, forteller Tore.

tore hammersmark

Ambisjon for byen
Det mangler ikke på ambisjoner hos den nye «Bysjefen» -Få de som er mest glad i sofaen til å bli mest glad i å bruke byen, smeller det fra Tore. -Den dagen jeg føler at folk som kanskje ikke har brukt byen så mye endrer på dette på bakgrunn av det vi gjør, da er målet mitt nådd, smiler Hammersmark. Folk skal trives i byen og handelsstanden skal føle at de blir godt tatt vare på, det er tross alt de som skaper bysentrum, forklarer Tore.

“Byen skal bli den nye stua, smiler han.”

Av saker han vet kommer til diskusjon allerede i høst er felles åpningstider og parkering, det er viktig å gjøre byen tilgjengelig får vi vite.

tore hammersmark

Elsker Skien
Det er lett å se entusiasmen til Tore når han snakker om Skien. -Jeg elsker Skien, jeg elsker intimiteten denne byen har, forklarer Tore når vi spør. Vi har et tett sentrum, mange kjenner mange, vi har en flott ambassadør i Ordføreren vår og det er kort vei til alt. Det er ikke mulig å ikke bli glad i denne byen, utbryter han.

Tore oppfordrer alle til å følge Skien By i sosiale kanaler, både nettsiden, Facebook og Instagram, der vil du bli godt kjent med byen, de som er i byen og ikke minst hva som skjer. Nå er vi 14000 følgere på Facebook, målet er å slå Drammen de har 16000 smiler Tore, og fortsetter. -Jeg vil invitere folk til kontoret mitt på kaffe og Twist, jeg vil høre hva folk tenker, høre ideer og være i dialog med Skien, jeg håper mange vil banke på døra avslutter Tore med et stort smil