Det er høst i Skien By, derfor kjører vi på med gode matopplevelser i byen hele uken. Vi starter allerede mandag 7. oktober og holder på til søndag 13. oktober. Ta en titt på menyene fra mange av byens spisesteder.
Se alle menyene her:
Lille Ludvig
Åpningstilbud: kr. 99,- for alle smørbrød
175 kr for alle hovedretter og 50 kr for kjøttbollemiddag til barn under 12 år.
Vi åpner 10.10 kl 10. (*Middag serveres fra 12:00)
Epost: post@lilleludvig.no
Tlf: 932 60 478
Jacob & Gabriel
200 kr,- i avslag på alle våre 3 og 5 retters menyer hele uken.
Epost: info@jacoboggabriel.no
Tlf: 35707291
For mer info og online booking
Henrik & Kompani
Gjelder onsdag 9. – lørdag 12. oktober, fra kl. 17.00.
Asiatisk Gulrotsuppe med kokosmelk. Vegansk Hint av chili, ingefær og appelsin. Mynteolje.
Ingen allergener. Forrett kr: 100,- / Smårett kr: 150,-
Crispy Duck salat med Sirachamajo. Mango, agurk og rødløk, thaibasilikum, koriander og mynte. Lychee & peanøtter. Allergener: Egg og peanøtter. Forrett kr: 130,- / Smårett kr: 220,-
Italiensk Pizza med tomatsaus og mozzarella.
Parmaskinke, ruccola og parmesan Allergener: Hvetemel og melk Kr: 150,-
Grill Planke for 2 personer BBQ marinert Spareribs og biff indrefilet. Søtpotetchips, vårruller, poppers og løkringer. Tomat og Mozarellasalat med pesto. Aioli, sweet chili saus og BBQ saus Allergener: Hvetemel, soya, egg, melk og pinjekjerner Kr: 700,- for 2
Biff av norskprodusert okse indrefilet Stek sopp, maispurè og brokkoli. Løkringer. Peppersaus og bakt potet med kryddersmør Allergener: melk og hvetemel i løkringer. Kr: 375,-
Kokos Panna Cotta med jordbærsaus. Serveres med jordbærsalat Ingen allergener Kr: 100,-
Sjokoladefondant laget på Valhronasjokolade. Serveres med Sorbet og bringebærstøv. Allergener: Melk, egg og hvetemel. Kr: 100,-
Epost: restaurant@ibsenhuset.no
Tlf: 92431176
For mer info og online booking
Strøm Mat & Bar
-50% på lunsj. Gjelder all mat fra 11.30-15.00 mandag til fredag.
Fra 15.00 mandag til fredag:
Entrecôte av storfe med bakt persillerot, mandelpotetpuré, brokkolini og peppersaus
Creme Brulée
350,-
Epost: strom@matogbar.no
Tlf: 35499094
For mer informasjon og online booking
Tinholt Bakeri Lietorvet
Kakao og bolle – kr 69,-
Sort kaffe og kransekakestang – kr. 55,-
Horn og mineralvann – kr. 109,-
Epost: marianne@tinholtbakeri.no
Tlf: 35524599
O´learys
O’Learys har 30% på burgere hele uka.
Epost: skien@olearys.no
Tlf: 35501100
For mer info og online booking
Lykke
Ukens 100rings meny:
Nye supper hver dag:
Bla. Skogsoppsuppe, Bestemor Valas Nostalgiske grønnsakssuppe, Gresskarsuppe, Løksuppe
Kr. 100,-
Skogens kremet sopp og urte pasta med surdeigsbrød og Lykkes urtesmør
Kr. 100,-
Loaded båtpoteter med cheddar, bacon, gressløk og rødløk.
Kr. 100,-
Nachos Snacks med cheddar, salsa, rømme og guacamole.
Kr. 100,-
Toast med ost og skinke + valgfri mineralvann
Kr. 100,-
Hjemmelaget brownie med marshmallows og sjokoladesaus + husets kakao med krem.
Kr. 100,-
Epost: post@lykkekafe.no
Tlf: 90369096
For mer informasjon og online booking
Chi Chi Restaurant
Forretter
Vårruller 65,-
Kyllingsuppe 55,-
Chi Chi’s populære vietnamesiske nudelsalat med marinert svinekjøtt og to vårruller. Serveres med risnudler, salat, gulrøtter, urter, peanøtter, vårløk og tilhørende vietnamesisk saus. Kr. 180,-
Hovedretter/Ris retter
Innbakt kylling med sursøt saus 150,-
Wok chopsuey (kylling eller biff) 150,-
Wok si-chuan (kylling eller biff) 150,-
Wok si-chuan med kongereker 190,-
Wok karrisaus (kylling eller biff) 150,-
Wok karrisaus med kongereker 190,-
Alle allergener vises på menyen i restauranten.
Epost: duy91nghi@gmail.com
Tlf: 48058454
Palma kaffehjørnet
Dagens digge suppe med steinovnsbrød og svart kaffe kun kr 100
Epost: jeanette@tullis.no
Tlf: 45207974
Blackbird
Loaded nachos salat
kr. 149,-
Svart kaffe
kr. 19,-
Luksustoast
kr. 90,-
Chai latte
kr. 50,-
Cookie:
kr. 45,-
Epost: blackbirdskien@gmail.com
Tlf: 90634220 // 90790086
La Bodega
– Spicy Wings
– Scampi al Ajillo
– Kjøttboller i tomatsaus
– Manchego ost
– Serrano Skinke Reserva
– Kyllingfilet i kremet saus
– Okseindrefilet i peppersaus
– Potet med aioli
– Pastel de Nata ( småkaker)
– Brød, aioli og pico de gallo
350.- per pers
Epost: labodegaskien@gmail.com
Tlf: 41334998
Kremen Arkaden
Vi skal ha Foccacia toast servert med aioli 100,-
Tlf: 94166628
Fersk & Ferdig Selskapsmat
Vår populære tapastallerken – med masse godt fra delikatessedisken vår.
Saltbakte krydderpoteter, aioli, spicy kjøttboller, pastasalat, manchego ost, italiensk skinke, salame picante, grønn salat med oliven.
Serveres med 2 hjemmelagde valgfrie rundstykker og smør.
Allergener: Gluten (hvete), laktose (rømme), soya (majones) egg (majones)
Kr 139,-
Epost: ordre@ferskogferdig.no
Tlf: 90525888
For mer info om Fersk & Ferdig Selskapsmat
Ramstad baker
Vi selger små kaker
kr. 200,-
Ostekake, firkløverkake (glutenfri), suksesskake (glutenfri) eplekake
kr. 150,-
6 innbakte horn med ost og skinke
kr. 200,-
Epost: post@ramstadbaker.no
Tlf: 91614111
Farstad & Co
Svart kaffe og valgfri bakevare 50,-
Epost: hei@farstad.co
Tlf: 48600335
Aall Inn, Brekkeparken
30% på all varmmat og salater i disken.
Epost: brekkeparken.kafe@telemark.museum.no
Tlf: 35544500
Thon Hotel Høyers
Tilbudet varer fra mandag til fredag.
Prøv en av våre delikate 3- retters kurs og konferanse meny, kun kr.410,-
Jordskokksuppe toppet med purple haze og persillechips
Confitert kyllinglår, søtpotetkrem, brokkoli, feldsalat, appelsinglace og gourmet potet
Gresk yoghurt panna cotta med jordbærgelè lokk, limecest og bær
Epost: tamara.boian@olavthon.no
Tlf: 35905800
Dattebayo Sushi & Wok
Luksus Combo – 14 biter
(1 valgfri Kaburimaki og 6 assortert Nigiri)
kr. 250,-
Tempura Poke
Ris, innbakt scampi, avokado, salat, syltet gulrøtter, granatepler, toppet med chilimajones og teriyakisaus
kr. 125,-
Epost: post@dattebayo.no
Tlf: 35952000
Barkaden
Gratis spill hele uka pluss 50% på nøtter og snacks
Epost: skien@barkaden.no
Tlf: 91369788
For mer informasjon om Barkaden
Becks Brasserie
BECKS FISKESUPPE – kr. 174,-
Hjemmelaget kremet fiskesuppe med rause
porsjoner av fisk og skalldyr.
Our famous homemade creamy fish soup with
generous portions of both fish and shellfish.
BECKS BURGER – kr. 174,-
Biffburger med bacon, tomat, salat, cheddarost,
sprø løk og BBQ-mayonnaise.
Servert med pommes frites.
Beef burger with bacon, tomato, lettuce,
cheddar cheese, crispy onion, BBQ mayonnaise.
Served with French fries.
RISOTTO MED SKOGSOPP – kr. 185,-
Risotto med skogsopp og parmesan.
Risotto with wild mushrooms and parmesan.
RISOTTO MED KYLLING – kr. 185,-
Risotto med kylling, sopp, løk, parmesan og
trøffelkrem.
Risotto with kylling, mushrooms, onions, parmesan
and truffle cream
BEEF BOURGUIGNON – kr. 185,-
Fransk oksegryte braisert i rødvin med småløk,
sopp, gulrot og bacon. Servert med potetmos.
French beef stew braised in red wine with pearl onions,
mushrooms, carrots and bacon. Served with mashed
potatoes.
KYLLINGFOCACCIA – kr. 178,-
Hvitløksmarinert kylling på focacciabrød
med salat, tomat, rødløk, parmesan, bacon,
avocadoaioli og pommes frites.
Garlic marinated chicken served on focaccia with
salad, tomato, red onion, parmesan, bacon,
avocado aioli and French fries.
FETTUCCINE MED VILT – kr. 174,-
Flat pasta med dåhjort, bacon, sopp, løk,
parmesan og fløtesaus.
Flat pasta with fallow deer, bacon, mushrooms,
onion, parmesan and cream sauce
Alle allergener finner du på menyen i restauranten.
Epost: skien@becksbrasserie.no
Tlf: 48051111
For mer info og online booking
Brian Boru Irish Pub
Fish Goujons & Chips.
Only 99 kr with every drink purchased.
For å booke, ta kontakt med Tiffany
Epost: tiffany@brianboru.no
Tlf: 90962828
Lie Bydelshus
Vi ønsker å tilby dagens suppe til 99,-
Epost: lie@bydelshus.no
Tlf: 35544670
New Agra Skien
Chana Masala
Kikerter tilberedt i tykk karrisaus og velduftende urter og servert med ris.
Kr. 129,-
Chicken Tikka Masala
Grillet tandoori Chicken bitter, kokken lager egen masala saus og serverer med ris.
Kr. 175,-
Mix Chicken Tikka
Tandoori chicken og Garlic chicken serveres med tandoori saug og ris.
Kr. 195,-
Epost: newagraskien@hotmail.com
Tlf: 35530535
Bella Pizza
Chorizo e Funghi
Kr. 120,-
Capricciosa
Kr. 120,-
Vegetariana
Kr. 120,-
Booking:
Tlf: 46700710
Blue Taj
Chicken curry
Kyllingfillet tilberedt med hvitløk, ingefær, og kokkens egen kokkens egen karriblanding. Serveres med ris.
kr. 129,-
Chicken tikka masala
Tradisjonell tandoori grillet kylling biter, laget med kokos, chasewnøtter, mandler, og tomatsaus. Serveres med ris.
kr. 179,-
Blue Taj special grill
Utvalgte tandoori av chciken tikka, garlic tikka og kongereker følger med tandoori saus. Serveres med ris.
kr. 199,-
Booking:
Tlf: 48184853
Epost: bluetaj.skien@gmail.com