Tradisjonsrike Blomquist på Lie

Blomquist på Lie er en liten og hyggelig elektrobutikk. I nærmere 100 år har familiebedriften levd av stort utvalg, konkurransedyktige priser og unik service.

Blomquist på Lie er ikke som andre elektrobutikker. Familiebedriften har eksistert i snart 100 år, og holdt til i Mælagata 1 siden 1950-tallet.Fra utsiden ser kanskje ikke forretningen spesielt stor ut, men innsiden rommer stor fagkunnskap og et imponerende utvalg.

«Vi er en butikk med lange tradisjoner og gode relasjoner. Det innebærer at vi selger med hjertet, er konkurranse-dyktige på pris og gjør det lille ekstra for kundene våre», forteller Kirsten Blomquist Nygård, som er tredje generasjon Blomquist på Lie.

Stolt tradisjon
Hos Blomquist på Lie er det historie i veggene; en lang elektro-tradisjon familien har videreført i nærmere et århundre år. Det hele startet i 1923 med elektrikeren Petter Andreas Blomquist, som i sin tid produserte prisvinnende kokeplater i et lokale ved Høyers hotell. Den gangen leverte han varer på sykkel, et syn noen fremdeles huskes fra bybildet i Skien.

Sverre Reinholt Blomquist drev butikken videre etter sin far, og barna Kirsten og Oddbjørn fulgte i hans fotspor. I dag er det fjerde generasjon Petter Blomquist som har sjefsrollen. Med på laget er også Kirsten, Ragni, Nicco og Jørn. Gamle sjefen Oddbjørn trår til en gang i blant. Det er med andre ord litt av et team som står klare til å ta deg imot i tradisjonsrike Mælagata 1.

Det lille ekstra
Blomquist på Lie gjør handleturen til en behagelig opplevelse. Her er det enkelt å parkere og få hjelp til akkurat det du trenger. «Vi tilbyr gratis levering til alle kundene våre i Grenland, monterer nye produkter og tar med de gamle til gjenvinning», forteller Kirsten.

I elektrobutikken møter du fag-personer med stor kunnskap om varene sine. De entusastiske butikkdriverne har god tone seg imellom, noe som smitter over på både nye og faste kunder. Her hersker en avslappet og lun atmosfære du ikke finner andre steder. «Butikken er full av gode tilbud til jul, og julegavene får du selvsagt pent pakket inn», forsikrer Kirsten.

Stort utvalg
Blomquist på Lie er blant annet kjent for sitt store utvalg av lamper til gode priser. Her bugner det av lamper i alle størrelser og prisklasser fra en rekke ulike leverandører. Sesongens nyheter er på plass i hyllene. Og alt innen lyspærer, selvsagt.

I tillegg er familiebedriften svært konkurransedyktige på hvitevarer. «For deg som skal pusse opp kjøkkenet eller vaskerommet, lønner det seg å komme innom oss for et godt tilbud», oppfordrer alle hos Blomquist på Lie.