Vi vil ha flere gode naboer!

Trendy, pulserende, moderne, stort mangfold, variert, personlig service, fint, driftige drivere, engasjerte, mye passion, god synlighet, mye trafikk. Flytt hit da vel!

Det manglet ikke på adjektiver da vi spurte noen av driverne i Torggata om å beskrive sitt nabolag. Ingen tvil, de er stolte og svært fornøyde med både naboskap og beliggenhet. -Torggata har blitt byens nye ”handelssentrum” alle må jo elske det som har skjedd her, sier Jeanette Thorsen som driver livsstilsbutikken Palma Kaffehjørnet.

Den positive utviklingen ønsker naboene å bruke for å få ennå flere til å etablere seg i nabolaget. -Vi ønsker alle velkommen til gata vår, men det må være seriøse drivere sier Siri Gallefos som driver Gallefos blomster, hun forklarer at personlig service og passion for det vi driver med er unikt i denne gata, vi har utrolig flinke og flotte drivere, smiler hun. Selv har Siri drevet blomsterbutikk i 7 år og kunne ikke tenke seg et bedre sted. –Vi har mange lojale kunder og for hver nye virksomhet som kommer i denne gata så drypper det på oss andre også, vi hjelper hverandre smiler blomsterhandleren.

Jeanette er en av de nye tilskuddene i gata og er svært fornøyd med plasseringen. –Her er det mye trafikk både av folk og biler, det gir godt grunnlag for handel, dessuten er det en super miks av virksomheter som gjør det ennå mer attraktivt, sier butikkeieren. Heidi Andresen som driver COCO Skien, sko og klær for damer, stemmer i. –Jeg flyttet fra Arkaden og hit for under ett år siden, det er nydelig å se dagslys og herlig å se all trafikken, at folk kan parkere på utsiden er et kjempepluss, sier Heidi engasjert.

Britt Irene Aune har bodd lengst av de fire i Torggata, hun startet sin klesbutikk for 18 år siden og har aldri angret. –God variasjon av butikker og tilgang til parkering i umiddelbar nærhet er de største fordelene, sier Britt Irene, her går og kjører veldig mange folk hver eneste dag så dette er et flott utstillingsvindu, det gir kunder forklarer hun. Alle stemmer i og tilføyer at de hjelper hverandre og sammen vil de stå på for å få ennå flere til den populære gata.

Det er langt fra bare butikker i Torggata, kiosk og spisesteder er det også og ikke minst en av fylkets aviser, nemlig Telemarksavisa, TA, de flyttet inn i Torggata for under ett år siden, en suksess sier sjefredaktør Ove Mellingen. –Vi er superfornøyd, hadde aldri trodd det skulle bli så bra. Topp moderne bygg i et gammelt skall. Vi har alltid vært i byen, men her føler vi virkelig ”bypulsen”. Mellingen ramser opp alt det positive ved å bo i Torggata; -Vi har Bygarasjen med mange parkeringsplasser rett ved, vi har bussterminalen rundt hjørnet, vi har blomster, mat, kaffe og ellers det du trenger. Her har det blitt et flott mangfold sier Mellingen fornøyd.

Redaktøren vil også gjerne ha flere naboer og han tror tiden er inne nå for det skjer mye i Skien. –For det første er Torggata en gate med sjel, her finnes mange historier fra gamle tider det betyr at folk har et forhold til denne gaten, jeg tror flere ønsker å komme hit men noen gårder bør nok pusses opp for å bli mer atteraktive sier Mellingen. Mellingen legger også vekt på alle planene i byen, opprustning av Landemannstorget med ny bussterminal, nye eiere og nye planer for Arkaden, nytt bibliotek i byen og ikke minst mange nye leiligheter. –Det vil bli flere folk i byen i tiden som kommer så nå er muligheten her, bunnen er nådd for lengst, nå ser vi sola skinne avslutter Mellingen entusiastisk. Selv er han i byen hver eneste lørdag og det har han tenkt å fortsette med.

Mangfoldet er allerede stort i den lille gata, men plass til flere er det. Hva ønsker egentlig de eksisterende drivere seg? Forslagene er mange; -En skikkelig kiosk som Deli de Luca eller 7-Eleven, sier Jeanette, en med et stort sortiment. -En eller flere kjedebutikker som Zara, Monkey, Mango eller barnebutikken Sprell sier Siri og de andre nikker, Heidi og Britt Irene ønsker seg et parfymeri, og alle er samstemte om en ordentlig baker. De er også enige om to helt sentrale ting; -Vi ønsker oss seriøse drivere som tenker langsiktig, definitivt ikke noe Pop Up, hjertelig velkommen sier alle i kor, vi skal være et godt vertskap.

Her er det ledige lokaler!

Ny fasade og full oppussing av Citybygget er under planlegging. I 1. etg vil det bli plass til 3-4 butikker fordelt over et areal på 100-200 m2. Er du på jakt etter kontorlokaler vil 3 etg. være det perfekte sted med 700 m2 nyrenoverte flotte lokaler.

Interessert eller ønsker mer informasjon?
Ta kontakt med Kontorbygg v/ Knut Wille
kw@kontorbygg.no – Tlf. 905 24 843